GTE2
Image default
Aanbiedingen

Auto opkopers

Wil u uw auto verkopen zonder veel moeite en tijd te investeren in de verkoop? Heeft u geen zin in mailtjes en telefoontjes van particuliere kopers, veel afspraken voor testritten en alle administratieve rompslomp die bij de verkoop komt kijken? Dan bent u waarschijnlijk meer geïnteresseerd om uw oude auto te verkopen aan auto opkopers. U weet niet hoe u dat aan boord moet leggen?

Niet getreurd, het is heel eenvoudig. Op onze website  kan u uw auto te koop aanbieden en meteen spreekt u een groot netwerk van professionele en betrouwbare auto opkopers aan. U hoeft zich niet te begeven in louche milieus of afspraken te maken met opkopers die u eigenlijk niet vertrouwt, alles kan gewoon gebeuren van achter uw computer. U vult de gegevens van uw auto in en die worden meteen doorgestuurd naar alle auto opkopers die zich op het systeem hebben ingeschreven. Zij kunnen meteen kijken of uw wagen voor hen interessant is en als dat het geval is, wordt u met de koper in contact gebracht.

U kan de verkoop makkelijk afhandelen in minder dan 1 dag, zonder moeite en met een veilig en goed gevoel. Bent u niet akkoord met het bod dat u van een opkoper krijgt? Geen probleem, u bent niet verplicht om een bod te aanvaarden. De keuze blijft volledig bij u. Uw auto verkopen wordt via deze website een fluitje van een cent, het enige wat u hoeft te doen is vijf minuutjes achter de computer gaan zitten en vervolgens klinken op de verkoop!

Voor meer info : Auto opkopers