GTE2
Image default
Aanbiedingen

auto verkopen

Laat u bijstaan met het verkopen van uw auto door onze dealer

Auto verkopen?

 

Ga naar een deskundige dealer

 

Bent u al een geruime tijd aan het nadenken om uw auto verkopen? Dit kan een tijdrovende zaak zijn. Misschien weet u ook niet goed waar u op moet letten. U bent misschien niet altijd op de hoogte van de markt in de verkoop van auto’s. Daarom is het een aanrader om uw auto bij onze dealer te verkopen. Wij zijn een deskundig bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft met het aankopen en verkopen van auto’s.

Bekijk de waarde van uw auto online

 

Om de waarde van uw auto te berekenen moet u op een aantal zaken letten, zoals het model, bouwjaar, staat van de auto en de actuele markt. U kunt via onze website AUTO VERKOPEN een eenvoudige taxatie krijgen, zodat u direct kunt zien wat uw auto waard is. U hoeft slechts een paar eenvoudige gegevens in te vullen. Vervolgens ziet u binnen een paar minuten wat uw auto ongeveer waard zou moeten zijn.

Maak een afspraak voor exacte verkoopwaarde

 

Bent u daarna geïnteresseerd in de verkoop van uw auto, omdat u de exacte verkoopwaarde van uw auto wilt weten? Dan kunt u vrijblijvend een afspraak maken met onze vestiging. Tijdens deze afspraak inspecteert onze professionele taxateur de gehele auto en stelt hij een definitieve prijs vast. Hij let dan bijvoorbeeld op de kilometerstand, slijtage, eventuele roest en de staat van de motor. De inspecteur geeft een toelichting op zijn bevindingen, en een scherpe prijs. Als u daar vervolgens mee akkoord gaat, is de auto verkocht. U heeft hiervoor vijf dagen bedenktijd. Gaat u akkoord, dan zorgen wij voor een nauwkeurige afhandeling van de administratie. We maken het bedrag gelijk aan u over, zodat het bij u zo snel mogelijk op de rekening staat. Meestal binnen twee werkdagen. Mocht u uw auto na de taxatie niet willen verkopen, dan is onze service ook gratis.

Neem voor meer informatie contact op met onze website

www.opkoperwagens.be  

Als u dus graag uw auto wilt verkopen, kijk op onze website en verkoop uw auto snel, gratis en veilig. Snel, want U ziet in een paar klikken wat uw auto waard is. Gratis, omdat wij geen extra kosten voor de taxatie berekenen. Veilig, aangezien wij al jaren ervaring hebben in de autobranch en vele tevreden klanten u voor gingen. Wie weet is uw auto de volgende!

https://www.opkoperwagens.be