GTE2
Image default
Auto

Autoruit herstellen

Autoruit herstellen

Heeft u een sterretje in uw ruit van uw wagen? Kom dan dringend langs bij AutoGlass Direct! Wij herstellen beschadigde autoruiten aan een zeer scherpe prijs. Dit kan zowel op afspraak als zonder afspraak dus waar wacht u nog op? Terwijl u geniet van een lekkere tas koffie herstellen wij uw ruit. Simpel toch? Wat wilt u nog meer?

Wij maken de ruiten van wagens voor slechts 50 euro en dit exclusief btw. Hierbij ontvangt u als extra’tje een levenslange garantie op uw ruit. Wij kunnen ook uw ruit ter plaatse herstellen, waar en wanneer u dat ook wenst, en dat zonder extra kost. Wij kunnen dus inderdaad bij u op kantoor ter plaatse het raam komen maken terwijl u aan het werken bent. Wij vragen enkel wat ruimte op de parking om ons werk te doen, that’s it.

U kan hierbij uiteraard rekenen op ons personeel, steeds betrouwbaar en vakkundig opgeleid om ieder probleem zo snel en zo goed mogelijk op te lossen. Contacteer ons via telefoon op 0490 444 666 (makkelijk nummer hé?) van maandag tot zondag, wij zijn iedere dag beschikbaar voor u. Of stuur een mailtje via onze website en laat uw nummer achter. Wij contacteren u dan zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken. We leggen onze agenda’s naast elkaar en zoeken naar het beste tijdstip om de reparatie uit te voeren.

Bent u daarenboven ook nog eens verzekerd voor glasbreuk? Dan kunt u via onze partner Autoglass Clinic gratis uw autoruit laten herstellen. Wij regelen alles zonder dat u hier iets van hoeft te merken. Autoruit herstellen? Eén adres: autoglass direct! Snelle en kwalitatieve herstelling aan de béste prijs en dat in heel vlaanderen. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Voor meer info : Autoruit herstellen