Autoschade wordt vergoed met een bedrijfsautoverzekering

Of u nu als werknemer een auto van de zaak heeft of over een eigen onderneming beschikt waarbij u een auto gebruikt, het is altijd verstandig om een bedrijfsautoverzekering aan te schaffen. Waarom? De verzekeraar vergoedt de schade die u met uw bedrijfsauto aan anderen toebrengt en waarvoor u aansprakelijk bent. Deze verzekering is vrij van BTW, waardoor de premie nog lager is dan dat u van Poliscounter bent gewend. Naast de standaard bedrijfsautoverzekering heeft u nog de keuze om aanvullende dekkingen aan uw polis toe te voegen. Denk hierbij aan een verzekering voor inzittenden en inkomensschade. Ook als u de auto privé gebruikt, heeft u een zakelijke bedrijfsautoverzekering nodig.

Veilig de weg op met een bedrijfsautoverzekering

Heeft u een eigen onderneming en gaan uw medewerkers vaak de weg op? Bijvoorbeeld naar klanten of naar een congres? Dan is het belangrijk dat uw werknemers veilig de weg op gaan. Hoe regelt u dit? Dan doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij Poliscounter. Hier kunt u uw bedrijfsauto laten verzekeren op de manier zoals u dat wenst. Op de website berekent u gemakkelijk de premie, waarna u zo spoedig mogelijk per e-mail een offerte op maat ontvangt. Zo wordt bij Poliscounter een bedrijfsautoverzekering gecombineerd met de uitstekende en persoonlijke service van de medewerkers.

Ontvang unieke extra’s als u bedrijfsautoverzekering afsluit

U profiteert van veel exclusieve extra’s als u een bedrijfsautoverzekering afsluit bij Poliscounter. Klinkt dit voor u ook als muziek in de oren? Er worden een aantal punten uitgelicht. Hoe gaat het in z’n werk? Zowel jonge als ervaren bestuurders ontvangen een no-claim korting die kan oplopen tot wel 85%. Daarnaast ontvangt u een kortingsarrangement en heeft u een mogelijkheid van no-claim garantie of bonusbescherming. Ook heeft u de mogelijkheid om de verzekering op maat samen te stellen met aanvullende modules. Een bedrijfsauto laten verzekeren is erg eenvoudig en bij schade wordt er voor een snelle en vakkundige afwikkeling gezorgd. Tot slot, u profiteert altijd van een van de scherpste premies van Nederland.