Dynamische business games die de aandacht vasthouden

Met een business game verander je op een interessante manier gedrag en vaardigheden van de deelnemers. Hoe houd je dit spannend voor alle deelnemers? De kracht zit met name in de soort business games die je kan doen. Bij iedere organisatie past weer een ander spel beter. Hoe dat kan? Iedere onderneming heeft medewerkers met een ander soort karakter. Je hebt de keuze uit diverse games bij Eagle’s Flight. Zo weet je zeker dat er altijd een spannend spel tussen zit dat precies dynamisch genoeg is. Kies bijvoorbeeld voor het gave ‘Gold of the Desert Kings’ of ga op expeditie tijdens ‘Expedition Outback’!

Hoe dragen business games bij aan mijn trainingen?

Bij het horen van het woord ‘trainingssessie’ denk je vaak meteen aan een saaie, eenzijdige presentatie waarbij een expert alles komt vertellen met behulp van een flipover en een rode marker. De aandacht verslapt snel. Business games vormen een unieke manier om bijvoorbeeld team performance te verbeteren en gewenste gedragsveranderingen soepel te laten plaatsvinden. Iedere business game van Eagle’s Flight legt de nadruk op meerdere gedragscomponenten, waardoor je eenvoudig aan de hand van jouw gestelde doelen voor je medewerkers of andere deelnemers een business game kiest.

De vier fasen waardoor men leert dankzij business games

Wat is de kracht van business games? In het algemeen wordt gesteld dat een business game veel interactiever en spannender is dan een traditionele presentatie. Wat heeft dit voor positieve invloed op de deelnemers? Het opdoen van de ervaring tijdens de training vormt een afspiegeling van de werkpraktijk. Hierna wordt er gereflecteerd op bepaald gedrag dat wel of niet werd getoond, zodat er een leermoment ontstaat. Er wordt teruggekoppeld op dit gedrag in de praktijk, zodat deelnemers de relevantie hiervan inzien. Tot slot vindt er bewustwording plaats. De deelnemers hebben de gevolgen van hun keuzes ervaren en zien in wat wel en niet werkt. Hierdoor zijn ze bereid en capabel om hun gedrag permanent te veranderen.