Benieuwd naar de kosten voor het laten plaatsen van een laadpaal of publieke laadpunten?

Het is u waarschijnlijk ook wel opgevallen, er rijden steeds meer elektrische wagens op de weg. Elektrisch rijden heeft echt een opkomst gemaakt. Heeft u al een elektrische auto? Dan moet u deze opladen aan een laadpunt. Maar zo’n laadpunt, is dat eigenlijk wel betaalbaar? Bij Charge Pro profiteert u gelukkig van aantrekkelijke kosten voor de privé laadpaal of voor het laten plaatsen van publieke laadpalen. De voordelen? Kostenvrije installatie en onderhoud, vergoeding van de elektriciteitskosten en milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Draag een duurzaam steentje bij aan het milieu en kies ervoor laadpalen te laten plaatsen bij uw bedrijfsgebouw, op uw buitenparking of in een publieke binnenparking. Of natuurlijk gewoon bij uw eigen woning.

Laadpalen laten plaatsen? New Motion laadpaal geschikt voor particuliere en zakelijke gebruikers

U wilt een laadpaal laten plaatsen bij u thuis of bij uw bedrijf. Heeft u al research gedaan naar de soorten, zoals bijvoorbeeld de New Motion laadpaal? Deze paal biedt u de ultieme laadervaring, zowel thuis als in een zakelijke omgeving. Als zakelijke gebruiker ontvangt u deze publieke laadpunten zelfs geheel gratis! Het enige waar u dan nog voor betaalt, is het laden zelf. Zo zijn de kosten voor het plaatsen van een laadpaal wel heel interessant. Kiest u voor een specialist als Charge Pro, dan weet u ook nog eens zeker dat de specialist de palen geheel komt installeren en monteren, zodat u ze direct kunt gebruiken.

Laadpalen laten plaatsen op de door u gewenste plek

Het laten plaatsen van een laadpaal kan hoog oplopen in de kosten. Daarom is het verstandig om vooraf informatie in te winnen, zodat u weet waar u aan toe bent. Charge Pro geeft gelukkig alle informatie die u nodig heeft. Zo vraagt u niet alleen gemakkelijk de tarieven op, maar ontvangt u ook advies over het soort laadpaal dat het beste past bij uw situatie. Een New Motion laadpaal geplaatst door Charge Pro of een van de andere publieke laadpunten? U komt er gemakkelijk achter wanneer u contact opneemt met de specialist. Draag uw steentje bij aan het milieu en ga elektrisch rijden, als particulier én als zakelijke ondernemer.