Bescherm uzelf tegen overlast met goede producten om wateroverlast te voorkomen

Goede anti-overstromingsartikelen haalt u bij Advanced Sealing Technology. Zij leveren standaard artikelen, maar ook maatwerkoplossingen. Dit kan op structurele basis, maar ook op projectbasis. Voor het ontwikkelen van oplossingen om wateroverlast te voorkomen, werkt AST met grote Europese en Amerikaanse kwaliteitsmerken van afdichtingen en glijlager systemen. Toch zijn de oplossingen van deze specialist verrassend goed geprijsd. U heeft de mogelijkheid om alle oplossingen per stuk te bestellen. Zo heeft u niet te maken met standaard verpakkingen, en minimale waardes voor uw order. De oplossingen van AST zijn een combinatie van technische kennis, kwaliteitsproducten en service.

De eigen producten van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen

De producten van Advanced Sealing Technology worden veelal vervaardigd door Europese en Amerikaanse fabrikanten. Deze specialist maakt echter ook eigen producten. Deze ‘huismerkproducten’ werken net zo goed als de bekende ‘A-merken’. Het assortiment van Advanced Sealing Technology om wateroverlast te voorkomen bestaat onder andere uit diverse O-ringen, afdichtingen voor pompen, zuigers en stangen. Ook heeft de specialist diverse lagers in het aanbod, om de oplossingen zo soepel mogelijk te laten lopen. Er zijn ook diverse andere accessoires verkrijgbaar. Zo kunt u wateroverlast voor zijn met hulp van Advanced Sealing Technology. Met dit complete scala aan producten is er altijd een oplossing voor uw wateroverlast, of de dreiging hiervan. Hier geven wij u graag persoonlijk advies over. 

Afdichtingen van de beste kwaliteit om wateroverlast te voorkomen

Alle producten van AST zijn van uitstekende kwaliteit en zijn eenvoudig te gebruiken. Zij hebben jarenlange ervaring in het maken van afdichtingsmechanismen voor verschillende pompen. Hiermee wordt wateroverlast in deze pompen voorkomen, zodat deze het overtollige water op een goede manier kunnen wegpompen. Deze afdichtingen werden in het verleden vooral ingezet om maatwerkoplossingen te bieden, maar tegenwoordig heeft Hallite een standaard programma afdichtingen gemaakt, met een breed scala aan materialen en modellen. Deze materialen zijn uitgebracht in de Armorlene lijn. Deze producten worden volgens een zeer hoge kwaliteitsstandaard gemaakt, maar toch kunnen de producten voor een gunstige prijs worden aangeboden.