Blijf uw bedrijf verbeteren met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

U bent ondernemer en u heeft al enige tijd een eigen bedrijf. Hetgeen dat u belangrijk vindt is het blijven verbeteren. Dit kan met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek. Met deze meetmethode achterhaalt u eenvoudig de meningen van uw personeel, dat zich op hun beurt weer gehoord voelt. Het gevoel van het onderzoek is dat werknemers een positievere blik op het werk krijgen, waardoor zij met meer plezier hun werkdag beginnen. Bevlogenheid, betrokkenheid, motivatie en productiviteit zijn kernwoorden, die te meten zijn dankzij het medewerkersbetrokkenheidsonderzoek en waar de werkgever vervolgens op in kan spelen. Doordat de testen anoniem zijn, durft het personeel eerder en eerlijker te zeggen wat hen dwarszit. Op die manier kan het probleem bij de kern worden aangepakt, waardoor frustraties, mankementen en wrijvingen worden weggenomen.

Dit zijn de voordelen van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Weet u hoe werknemers denken over uw organisatie? Kom erachter met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek. Dit meetinstrument van HR softwarebedrijf Myhrsol is inzetbaar voor verschillende doeleinden. U weet meteen wat er speelt binnen uw bedrijf. Zo kan een lage beoordeling van productiviteit, motivatie of ontwikkeling gelinkt worden aan ziekteverzuim of een burn-out. Hoe eerder een knelpunt opgemerkt wordt, des te eerder een werknemer geholpen kan worden. Met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek zorgt u voor overzicht, een eerlijke feedback van uw personeel en een betrokkenheidsgevoel. Hierdoor bent u eerder in staat om een ontevreden gevoel onder uw werknemers weg te nemen en voelen zij zich eerder gehoord.

Test de tevredenheid onder uw personeel met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek

Als u een eigen organisatie heeft, vindt u het vast belangrijk dat uw werknemers tevreden zijn. Dit zorgt uiteindelijk weer voor meer productiviteit. Myhrsol helpt u graag bij het houden van een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek. Zo weet u snel en eenvoudig of uw werknemers tevreden zijn met de werkzaamheden, werksfeer en verantwoordelijkheden die ze op hun schouders dragen. Met deze toepassing bent u altijd op de hoogte van wat er speelt op de werkvloer en is het eenvoudiger voor een werkgever om in te spelen op de situatie. Zorg ervoor dat de sfeer op de werkvloer optimaal is en check regelmatig met een medewerkersbetrokkenheidsonderzoek wat uw personeel van de situatie op de werkvloer vindt.