GTE2
Image default
Relatie

Dating voor alleenstaande ouders

Dating voor alleenstaande ouders

Als single vader of moeder is het soms lastig om een geschikte partner te vinden. Je weet nooit of die leuke vrouw of man jou nog steeds leuk vindt, als hij/zij weet dat je ouder bent. Voor vele singles is dat namelijk toch vaak even schrikken. Echter zijn er zat singles die het helemaal niet erg vinden dat jij in het bezit bent van leuke kinderen. Tegenwoordig kun je je namelijk gratis inschrijven op een online datingsite dat zich compleet richt op single ouders.

 

Alleenstaande ouders

Alleenstaande ouders hebben iets minder kans op het vinden van een geschikte partner. Echter zijn je kansen niet nihil en scheelt het maar een paar procenten. De volgende punten zijn belangrijk tijdens het daten.

  1. Speel open kaart: wees direct eerlijk over dat je alleen je kinderen opvoedt. De kans dat de ander dit dan accepteert is een stuk groter dan wanneer je dit nieuws achterwege laat. Het is belangrijk om je gesprekspartner te laten weten wat je precies verwacht van een nieuwe relatie, en dat je kinderen daar ook een rol in spelen.

  2. Loop niet te hard van stapel: Vertel niet direct tegen je kids dat dat je aan het daten bent of een nieuwe relatie hebt. Zo kun je je kinderen in de war worden gebracht wanneer zij keer op keer moeten wennen aan de nieuwe stiefmoeders in hun leven.

  3. Praat niet constant over je kinderen: jij bent zelf tenslotte opzoek naar een nieuwe liefde. Dat doe je het meest voor jezelf. Jij wilt weer opnieuw die kriebels en liefde voelen. Natuurlijk spelen je kinderen hierin ook een rol. Maar zorg ervoor dat jij je ook op hem/haar richt.

Geschikte datingsites voor single ouders

Een geschikte datingsite voor alleenstaande ouders is van groot belang. Je bent immers opzoek naar een serieuze kandidaat en niet naar een flirt voor bepaalde tijd. Wil je weten welke datingsites het meest geschikt zijn voor ouders? Bezoek dan veiligedating.nl

 

Bezoek chatten met vreemden om een luchtig gesprek te starten met anonieme mensen.

 

Voor meer info : Dating voor alleenstaande ouders