De specialist uit Werkendam biedt de juiste groutanker

De verankering van grond- of waterkerende constructies is enorm belangrijk. Gelukkig is er een specialist die u hierbij deskundig kan helpen, namelijk De Vries Titan Het gebruik van een groutanker komt met name voor bij het aanleggen van bijvoorbeeld een kanaal voor de scheepsvaart. Daarnaast wordt het toegepast ter verankering van de grond. Sinds de oprichting in 1999 heeft De Vries Titan al meer dan 1000 opdrachten uitgevoerd. Zo is er ervaring bij de herinrichting van havens, maar ook de verbetering van diverse dijken door heel Nederland. Met deze opgedane kennis en ervaring wordt ook uw opdracht met succes afgerond.

Alles van begin tot eind geregeld: van groutanker tot damverankering

Bij alle grote projecten komt de juiste expertise en het juiste materieel om de hoek kijken. Dus zeker ook bij het verankeren van grond, een dam of een wand. Om dit zo goed mogelijk te laten verlopen doet u er goed aan om een specialist in te schakelen. Verankering met behulp van een groutanker laat u doen door De Vries Titan. Naast het plaatsen met behulp van een ankerboormachine, beschikt dit bedrijf beschikt over een eigen ontwerpafdeling die naast het ontwerp ook de berekeningen voor het project uitvoert. U vertrouwt op een expert die u van het voorstadium tot aan de uitvoering assisteert.

Iedere groutanker geplaatst met volledig uitgeruste boormachine

Wat is het belangrijkste als u een kanaal of dam wilt gaan versterken? De juiste planning, maar ook het juiste materieel. De verankering van de damwand of kade laat u daarom uitvoeren door De Vries Titan. Dit bedrijf is volledig self-supporting, wat inhoudt dat ze alle techniek zelf in huis hebben. Het voordeel is dat zes ankerboormachines te allen tijde inzetbaar zijn. Daarnaast hebben vier van de zes machines de capaciteit om als dubbel spoelboormotor te functioneren, waarmee een verbuisd geboord wordt. Op die manier is uw groutanker gegarandeerd goed geplaatst.