Dit is waarom busreizen zo fijn zijn

Als iemand het heeft over vakanties en reizen, denkt u wellicht niet direct aan een busreis. Bij een vakantie denkt men al snel aan een lange reis die begint met een vlucht met het vliegtuig. Weinig beenruimte, ellenlange rijen bij de paspoortcontroles, wachtrijen voor het inchecken en vertragingen door weersomstandigheden of stakend personeel. Waarom gaat u niet met de bus op vakantie? Busreizen worden vaak vergeten, maar zijn ideaal wanneer u binnen Europa reist. Als u een busreis boekt bij Busreizen Maaskant, bent u verzekerd van een comfortabele reis met prachtig uitzicht. U wordt opgehaald op de gewenste tijd, bij de dichtstbijzijnde plaats. Geen wachtrijen, de bus rijdt altijd. Zo komt u echt uitgerust aan op uw bestemming.

Een busreis is een veilige vorm van vervoer

Heeft u het idee dat busreizen minder veilig kunnen zijn dan reizen met een ander vervoersmiddel? We kunnen u geruststellen, niets is minder waar. Wanneer u kiest voor de busreizen van Busreizen Maaskant, staan veiligheid en gemak voorop. U neemt plaats in een van de comfortabele stoelen en laat met een gerust hart al uw zorgen achter. Alles wordt voor u geregeld. Afhankelijk van de gehele reisduur wordt er om de twee uur gestopt, zodat u lekker uw benen kan strekken. Iedere bus is uitgerust met een toilet en een koffiebar. Maar uiteraard zijn de stoelen ook comfortabel genoeg om lekker in weg te zakken en te slapen. Lukt slapen niet? Met de bus op vakantie is de uitgelezen kans om van het prachtige uitzicht te genieten of een boekje te lezen.

Kies voor de busreis die bij u past: een dagtocht of een rondreis

Steeds meer mensen kiezen ervoor om op vakantie te gaan met de bus. Dit is immers de perfecte manier om een of meerdere vreemde landen te verkennen. Vindt u het echter leuker om gewoon binnen Nederland te blijven? Dan is een dagtocht van Busreizen Maaskant de perfecte mogelijkheid! Reis per touringcar bijvoorbeeld naar Texel, bekijk een theatershow met een groep, ga naar een concert van André Rieu of kies een van de vele andere opties die deze specialist u aanbiedt. Liever met de bus op vakantie? Dat is ook mogelijk. Er worden regelmatig busreizen georganiseerd binnen Europa. Kies bijvoorbeeld voor een 8-daagse busreis naar Italië of bezoek Hongarije en Wenen! Heeft u zelf een goed idee? Dan huurt u eenvoudig zelf een touringcar met chauffeur(s).