Een patent aanvragen is de manier om uw merk te beschermen

Voor iedereen met een eigen bedrijf en eigen product is het verstandig om een patent te gaan aanvragen. Uw bedrijf is uniek. Zo zijn de naam van uw bedrijf, huisstijl en merknaam van uw product eigen voor uw bedrijf. Het is daarom erg belangrijk dat u zorgt dat dit niet door anderen gekopieerd wordt. Hoe u dit doet? Door het aanvragen van een patent bij een specialist als IPecunia Patents. Deze voorziet u van een strategisch advies, waardoor u op een zo efficiënt mogelijke manier uw merk laat vastleggen. Deze specialist analyseert of uw merk ook echt in aanmerking komt voor het aanvragen van een patent en begeleidt u bij het aanvragen. Heeft u ook technische processen of producten die u wilt patenteren? Kies dan voor octrooi bescherming. Ook hierbij helpt de specialist u graag.

Een octrooi biedt bescherming voor de door uw bedachte technische product of proces

Bent u al bekend met octrooi bescherming? Niet? Dan kunnen de ervaren medewerkers van IPecunia Patents u hier alles over vertellen. Een octrooi is als het ware een speciaal soort patent dat van toepassing is op technische producten en processen. Als u bijvoorbeeld een product heeft bedacht voor de consument of een uniek proces heeft bedacht voor het verbeteren van uw productieproces, dan wilt u niet dat dit gekopieerd wordt door de concurrent. Schakel IPecunia Patents in voor de begeleiding van het onderzoeken of het patent geldig is, het aanvragen ervan en het monitoren of het octrooi niet wordt gekopieerd. Met hun jarenlange ervaring weet u zeker dat u een betrouwbare partij inschakelt en u niets over het hoofd ziet tijdens het aanvragen van de octrooi bescherming.

Waartegen biedt een octrooi bescherming?

Bent u de innovator van een technisch proces in uw bedrijf? Een manier om uw productieproces verder te verbeteren? Of heeft u wellicht een technisch product ontwikkeld dat nog niet bestond? Dan doet u er verstandig aan om te kiezen voor een octrooi bescherming. Een octrooi biedt bescherming aan technische producten of processen die nieuw, inventief en industrieel toepasbaar zijn. Met een goedgekeurd octrooi heeft u patent op het technische proces of product en mag niemand anders deze kopiëren. Een specialist als IPecunia Patents begeleidt u bij het aanvragen van een patent. Hierdoor weet u zeker dat met alles rekening wordt gehouden en u ook daadwerkelijk de bescherming ontvangt.