Picanha vlees bestellen binnen enkele muisklikken

Op zoek naar de best mogelijke kwaliteit? Dan is Picanha iets voor u. Picanha vlees wordt vaak gezien als een ware luxe. De reden hiervoor, is dat het vlees vaak lastig te krijgen is. Zo vindt u het niet altijd terug bij uw lokale slager. Picanha vlees, ook wel staartstuk genoemd, is een vrij onbekende vleessoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Gelukkig hoeft u het vlees zo ver niet te zoeken. U bestelt het bij een specialist als Beef&Steak al binnen enkele muisklikken. Ga bijvoorbeeld voor de USA Grain Fed Picanha of de Aberdeen Angus Picanha om uzelf en uw gasten écht te verwennen. Bereid het vlees in de oven óf gril het op de barbecue. Wilt u uw gasten ook nog verwennen met andere stukken vlees? Met Boston Butt en spareribs zit u altijd goed.

Met deze tips wordt uw Picanha vlees overheerlijk

Wat is de perfecte bereiding? Dit bedrijf weet het als geen ander. Gaat u binnenkort voor het eerst Picanha vlees bereiden op de barbecue? Dan kunnen we u één ding alvast garanderen: het wordt overheerlijk. Ook is het goed om te weten, dat Picanha eenvoudig is om te bereiden. U gaart het op de barbecue of in de oven. Het belangrijkste waar u op moet letten, is de temperatuur. Deze mag niet te hoog zijn. De ideale temperatuur is tussen de 160 en 170 graden Celsius. Om het vlees nóg lekkerder te maken, kerft u het vetkapje diagonaal in het vlees en bestrijkt dit met olijfolie. Dit geeft extra veel smaak aan het vlees. U plaatst de vleeskant boven het vuur en draait het stuk pas om als het bijna klaar is. Bij een kerntemperatuur van 55 graden Celsius is de Picanha klaar. Nog één tip: bestel uw Picanha, Boston Butt, spareribs of andere soorten vlees bij een specialist als Beef&Steak. Hier ontvangt u altijd vlees van de allerbeste kwaliteit. 

Welke verschillende soorten spareribs zijn er allemaal?

Wist u dat er verschillende soorten spareribs bestaan. U haalt ze allemaal bij één leverancier. Wanneer u regelmatig spareribs eet, heeft u vast al gemerkt dat u vaak spareribs kunt bestellen in verschillende smaken. Lokaal of exotisch vlees en van een zoete tot een kruidige smaak, de kanten die u op kunt met spareribs zijn oneindig. Als ware sparerib liefhebber wilt u ze vast allemaal proberen. Daarom kunt u bij een specialist als Beef&Steak spareribs in alle denkbare smaken en soorten. Zo zijn er de typisch Amerikaanse St. Louis buikspareribs, Baby Back ribs, Iberico ribs en natuurlijk de traditionele Hollandse ribs. Heeft u moeite met kiezen? Speciaal voor deze situatie heeft de specialist een starterkit samengesteld. Met deze kit ontvangt u verschillende soorten ribs, saus en rubs. Wist u dat u naast spareribs ook andere soorten luxe vlees kunt bestellen? Wat dacht u bijvoorbeeld van Picanha vlees of Boston Butt?