Haal het beste uit uw bedrijfsuitje door middel van teambuilding

Wat zijn de kenmerken van een succesvol bedrijfsuitje? Er zijn verschillende factoren die een rol spelen bij het organiseren van een bedrijfsuitje dat niet alleen leuk is voor het personeel maar ook echt een bijdrage levert aan het bedrijf. Zo is een van deze belangrijke aspecten de teambuilding. Een bedrijfsuitje is natuurlijk leuk, om ook na het werk iets met de collega’s te doen. Je leert elkaar beter kennen en dat is uiteindelijk goed voor de samenwerking. Daarnaast is het slim om voor een activiteit te kiezen die de collega’s “dwingt” om samen te werken. Als ze niet goed samenwerken, kan de opdracht ook niet worden volbracht. Dit gebeurt natuurlijk tijdens een leuke en spannende activiteit, waarbij de deelnemers vooral fanatiek bezig zijn met het spel, terwijl ze onbewust bezig zijn met teambuilding.

Een spannend onderzoekavontuur als bedrijfsuitje

Na een aantal jaar zijn alle ideeën voor leuke bedrijfsuitjes eigenlijk al wel een keer gedaan. Op zo’n moment wordt het tijd voor iets nieuws. Misschien is het een goed idee om een bedrijfsuitje te organiseren dat niet alleen leuk maar ook spannend is. Er zijn veel soorten bedrijfsuitjes al gedaan, maar deze nog niet. Neverrest heeft een spel ontwikkeld, genaamd Social Chaos. Dit is een spannend onderzoekavontuur die een beetje paranoia en de nodige verbazing veroorzaakt bij de deelnemers. Twee dagen voor het evenement worden de deelnemers namelijk al geteased. Ze worden tijdens de activiteit op een ludieke manier gedwongen om samen te werken, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding. Er moet een verhaal gereconstrueerd worden aan de hand van videobeelden, ontmoetingen met acteurs en veel social media. Een spannend mysterie moet opgelost worden…

Een spannend bedrijfsuitje is overal in Nederland te organiseren

Voor het organiseren van een leuk bedrijfsuitje hoeft u vanaf nu echt niet meer naar de grote stad. Deze originele bedrijfsuitjes zijn namelijk werkelijk overal te organiseren, of uw bedrijf zich nu in de grote stad of in een klein dorp bevindt. De uitjes van Neverrest kunnen namelijk door heel Nederland georganiseerd worden. Is er bij jou in de buurt bijvoorbeeld een café dat graag bezocht wordt door je collega’s? Dan kun je het spannende bedrijfsuitje daar laten beginnen en eindigen; dat geeft een extra leuk effect. Zo kan iedereen volop genieten en hoeven ze ook niet ver te kijken. Ze kunnen zich volledig focussen op de activiteit, wat zeker bijdraagt aan de teambuilding!

Voor meer info : Haal het beste uit uw bedrijfsuitje door middel van teambuilding