Hoe kan adiabatisch koelen op uw kantoor toegepast worden?

Door het verdampen van lucht wordt er warmte aan het klimaat onttrokken. Maar hoe werkt adiabatische koeling precies? Stelt u zich voor dat een luchtbehandelingskast van ontwikkelaar en producent Menerga in een zwembad wordt geplaatst, om middels adiabatisch koelen het klimaat onder controle te houden. De lucht uit het zwembad komt in de kast terecht en wordt bevochtigd met onbehandeld leidingwater. Dit water verdampt, waardoor de warmte wordt onttrokken. De zogeheten retourlucht en toevoerlucht blijven tijdens dit proces continu van elkaar gescheiden, zodat bacillen en andere ziekteverspreiders zo min mogelijk kans krijgen.

Het voordeel van adiabatisch koelen voor uw kantoor

U wilt zelf het kantoorklimaat in uw bedrijf regelen. Maar u wilt geen benauwde lucht op kantoor. Dit zal niet het geval zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring door Menerga, producent en ontwikkelaar van klimaatsystemen, weet men dat in de meeste kantoren een warmteoverschot bestaat. Dit komt door alle aanwezige personen en alle apparatuur, die warmte afgeven. Hierdoor kan ook de luchtkwaliteit achteruit gaan, waardoor uw medewerkers lichamelijke klachten krijgen. Tijdens een persoonlijk gesprek met een van de specialisten worden alle wensen en eisen besproken, waardoor een manier van adiabatisch koelen wordt gevonden die bij uw bedrijf past. Een goed klimaat verhoogt de prestatie en de motivatie van uw werknemers!

Kies alleen een adiabatische koeling van hoge kwaliteit van de specialist

De temperatuur op kantoor zou u graag willen regelen met adiabatische koeling. Neem daarom contact op met de specialist. U wilt tenslotte niet dat u uiteindelijk veel uitgeeft aan een apparaat dat ongezonde lucht in uw pand brengt. Ga voor een specialist en kies voor Menerga. Al sinds 1980 ontwikkelt en produceert deze specialist innovatieve lucht- en klimaatsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Het is de missie van dit ervaren bedrijf om een optimaal klimaat te creëren met zo min mogelijk gebruik van energie. Tevens is Menerga een van de eerste ondernemingen in de branche van (adiabatisch) koelen die zich focussen op energie-efficiëntie.