Uw gebruikte freesmachines zijn geld waard!

Wilt u nieuwe machines, zoals een boormachine, freesmachine, zaagmachine en CNC-draaibank, kopen? Dat wil niet zeggen dat uw huidige machines helemaal versleten zijn. Misschien verandert u uw aanpak wel en heeft u daarvoor andere machines nodig. Of u gaat mee met de tijd door uw handmatige freesmachines en draaibanken te vervangen door CNC frezers. Wat de reden ook is, breng uw oude machines vooral niet naar de sloop! Keetels Metaalbewerkingsmachines koopt ze graag van u over! De apparaten worden opgekalefaterd en kunnen nog jaren dienst doen bij andere bedrijven. Dat is nagenoeg gratis geld verdienen voor u! Laat die kans niet liggen en pak vandaag de telefoon nog!

Wist u dat u gebruikte freesmachines ook in de showroom kunt bekijken?

De aanschaf van gebruikte freesmachines is geen verkeerde keuzes. Het is een uitstekende manier om uw bedrijf voor een zachte prijs van nieuwe hardware te voorzien. Maar die machines moeten vervolgens wel zo lang mogelijk mee kunnen. En in de tijd dat u ze gebruikt moet u er ook van op aan kunnen dat deze machines blijven werken. U zult maar stil komen te liggen tijdens de piekperioden! Daarom gaat u altijd gebruikte freesmachines kopen bij een bedrijf dat een eigen showroom heeft. Zo kunt u iedere machine zelf inspecteren voordat u al dan niet overgaat tot aankopen. En laat dat nou precies de reden zijn dat u langskomt bij Keetels Metaalbewerkingsmachines.

Vrees niet, deze gebruikte freesmachines doen nog jaren dienst binnen uw bedrijf!

Zoals u weet hebben freesmachines een zwaar leven in de metaalindustrie. Helemaal niet erg overigens. Deze machines worden immers gebouwd om lang mee te gaan en om veel uren per dag te draaien. En daar kunt u uw voordeel mee doen. Gebruikte freesmachines worden door Keetels Metaalbewerkingsmachines gereviseerd en bieden u daarna nog vele jaren aan trouwe dienst. Dat is stukken goedkoper dan een volledig nieuwe machine aanschaffen. Een nieuwe freesmachine daalt namelijk al in waarde op het moment dat u uw handtekening onder het koopcontract zet. Wees geen dief van uw eigen portemonnee en kom langs bij Keetels Metaalbewerkingsmachines voor een indruk van het aanbod.

Voor meer info : Uw gebruikte freesmachines zijn geld waard!