GTE2
Image default
Dienstverlening

Isolatie spouwmuur kopen? www.isolatie-spouwmuur.info

Op Isolatie-spouwmuur.info vindt u info over premies

U heeft besloten om spouwmuurisolatie te kopen om uw steentje bij te dragen op ecologisch vlak en tegelijkertijd te profiteren van de financiële voordelen, maar wat brengt het uiteindelijk op?  Dit zal u snel merken, met name meer thermisch comfort en een beduidende energiebesparing. Dit verklaart ook meteen waarom het isoleren van de spouw zo enthousiast aanwezig is in de genomen besluiten door de Vlaamse Overheid om inzake CO2-emissiereductie bepaalde ambities te behalen. De aanmoedigingspremie in 2014 bedraagt 6,00 EURO voor iedere m² geplaatste  spouwisolatie zonder enige beperking op het totale bedrag.

Genereer tot honderden euro’s per jaar

Spouwmuurisolatie heeft een grote invloed op de hoogte van uw energiefactuur en is ideaal om woningen voor 1980 met rendement te isoleren. In slechts 2 dagen vindt de uitvoering ervan plaats. Door de isolatie van de spouwmuur worden koudebruggen geëlimineerd, waardoor  de energieprestaties van de woning  een stuk beter uitvallen. Minder warmteverlies en een verdere daling van de energiefactuur zijn het resultaat. De spouwmuur voorzien van spouwmuurisolatie genereert zo tot honderden euro’s voordeel per jaar.  lDe plaatsing van spouwmuurisolatie levert zo tot 20% minder gasverbruik op.

Op zoek naar een gespecialiseerde isolatiespecialist voor aankoop van de geschikte spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info is u graag van dienst.

Voor meer info : Isolatie spouwmuur kopen? www.isolatie-spouwmuur.info