Kies de vloerkluis die bij u past en laat deze inbouwen

U wilt uw waardevolle spullen goed opbergen in een kluis. Wel twijfelt u welke kluis geschikt is voor uw spullen. Op de website van TMA Kluizen maakt u snel een keuze als u gebruikmaakt van de ‘Snelzoeker’. Allereerst selecteert u wat voor soort waarde u wilt beschermen. Denk bijvoorbeeld aan geld, documenten of data. Waartegen wilt u de waarde beschermen? Enkel tegen inbraak of ook tegen brand? Als laatste selecteert u de geschatte totaalwaarde in euro’s. Er verschijnt een overzicht van kluizen die aan uw eisen voldoen. Weet u nog niet welke vloerkluis u wilt laten inbouwen? Dan kunt u altijd gebruikmaken van de uitgebreide online zoekhulp of contact opnemen met het deskundige team van TMA Kluizen.

Een vloerkluis inbouwen in een onderneming

U heeft een eigen bedrijf en u vindt het erg belangrijk om de bezittingen veilig te bewaren in een kluis. Hiervoor schakelt u een professioneel en ervaren bedrijf in zoals TMA Kluizen. Wat voor bedrijf heeft u? Zo maken kantoren vooral gebruik van brandkasten voor het opbergen van laptops en belangrijke documentatie. Ziekenhuizen kunnen niet zonder een medicijnkast met slot en horecagelegenheden, winkels en verenigingen niet zonder een afroomkluisje. Welke kluis het meest geschikt is voor uw onderneming, hangt uiteraard af van verschillende factoren. Allereerst is het belangrijk om te weten om wat voor waarde het gaat en waar u de kluis wilt opbergen. U kunt bijvoorbeeld een muurkluis of vloerkluis laten inbouwen.

Een vloerkluis inbouwen die voorzien is van een keurmerk

U wilt natuurlijk uw kostbaarheden en contanten beschermen veilig zijn als ze in een kluis zitten. Ga daarom altijd voor een vloerkluis die voorzien is van een keurmerk dat laat zien hoe inbraak- en brandwerend de kluis is. U kiest namelijk uit diverse gradaties. Wilt u bijvoorbeeld documentatie beveiligen of heeft u apparatuur waar u zuinig op bent? Zo ontvlamt papier pas bij een temperatuur van 195 graden Celsius en apparatuur al vanaf 65 graden Celsius. Vraag daarom altijd om deskundig en persoonlijk advies van een specialist zoals TMA Kluizen. Zo weet u zeker dat u een vloerkluis laat inbouwen die uw waarde optimaal kan beschermen.