Linnen gordijnen op maat kopen moeilijk? Lees dan snel verder

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan in elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar ons? Lees dan deze blog. 

Linnen gordijnen op maat? De voordelen

Wil je linnen gordijnen op maat? Linnengordijnen doet dit gratis. Je kiest niet alleen het materiaal en de kleur, maar bepaalt ook zelf de afmetingen, de voering en de afwerking. Zo ben je verzekerd van linnen gordijnen die uitstekend aansluiten op uw raam én perfect passen bij jouw interieur. Hang je de gordijnen aan een rail of roede of kies je voor losse ringen of zeilringen? Er zijn super veel mogelijkheden. Zorg ervoor dat je jouw raam goed opmeet, om fouten te voorkomen. Meet de totale breedte, de totale hoogte en de breedte van het linker- en het rechter deel. Houd vooral rekening met de ophangmethode. Bij roede, rails of ingeslagen ringen meet je vanaf de bovenkant van de rail tot de vloer of vensterbank. Bij een roede met losse ringen meet u vanaf de onderkant van de grote ring tot de vloer of vensterbank.

Ruime keuze gordijnen

U heeft ruime keuze uit gordijnen. U kunt bijvoorbeeld ook gaan voor transparante of linnenlook gordijnen in plaats van linnen gordijnen. De materialen hebben ook verschillende eigenschappen. Linnen heeft een bijvoorbeeld een meer grove structuur, welke zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt linnen gordijnen altijd gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van honderd procent polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Dit betekent dat u de gordijnen zelf gemakkelijk kunt reinigen. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk.

Voering en afwerking

Onze linnen gordijnen worden niet alleen gratis op maat gemaakt, maar ook gratis gevoerd. Het voeren van gordijnen heeft een aantal voordelen. Zo beschermt u de linnen gordijnen tegen het zonlicht en behouden ze daardoor beter hun kleur. Daarnaast geeft de voering de gordijnen extra volume. Hierdoor vallen ze mooier en wordt het stoere effect van linnen versterkt. Ook heeft het voeren van gordijnen een isolerende werking. De warmte wordt in de zomer buiten gehouden, en in de winter gaan ze juist de kou en tocht van buiten tegen. Met gevoerde linnen gordijnen wordt tevens de doorkijk voorkomen, ook wanneer u ‘s avonds binnen het licht aan heeft. De voeringstof is verkrijgbaar in meerdere kleuren én meerdere diktes. Zo kunt u kiezen voor lichtdoorlatende linnen gordijnen of geheel verduisterende gordijnen. Deze laatste zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer. De verduisterende gordijnen blokkeren het daglicht van buiten. Zo kunt u ‘s ochtends lekker lang blijven liggen.

Linnen gordijnen zijn niet voor niets zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan vooral contact met ons op.

Voor meer info : Linnen gordijnen op maat kopen moeilijk? Lees dan snel verder