GTE2
Image default
Woning en Tuin

Loodgieter in Antwerpen door middel van offertevergelijking

Meneer Dumont heeft recentelijk via vindLoodgieter.be een loodgieter in Antwerpen ingehuurd door verschillende loodgieter offertes met elkaar te vergelijken en te kiezen voor de loodgieter die hem het meest beviel. Hij liet ons in een bericht weten dat onze offerte vergelijkingsdienst hem uitstekend is bevallen. Zo vertelde hij ons:

 

Via vindLoodgieter.be vond ik gemakkelijk een loodgieter voor een erg goede prijs. Nadat ik het aanvraagformulier op de website had ingevuld kreeg ik al snel loodgieter offertes toegestuurd. Het vergelijken van offertes is ontzettend fijn, omdat zo eenvoudig de verschillende onderdelen op de offertes tegenover elkaar kunnen worden gezet. Dit maakt het makkelijker een keuze te maken voor een loodgieter. Daarnaast kwamen alle offertes die ik binnen kreeg af van loodgieters uit de omgeving van Antwerpen waardoor de voorrijkosten die op de offertes berekend waren in verhouding laag uitvielen, ideaal dus!

De loodgieter heeft op onze badkamer mooie nieuwe kranen en een nieuw badkamer meubel geïnstalleerd, een prachtig eindresultaat! Ik zag dat jullie ook voor andere vakgebieden offertes toesturen, ik ga hier zeker gebruik van maken als ik nog een keer een vakman nodig heb.

Bedankt voor de goede service!

 

Groeten, F. Dumont, Antwerpen.

 

Wij bedanken meneer Dumont voor zijn vriendelijke bericht en we zijn blij te horen dat we hem hebben kunnen helpen bij het vinden van de voor hem juiste loodgieter. We kijken er naar uit om hem in de toekomst van dienst te zijn bij het vinden van een andere vakman.

 

Wilt u ook loodgieter offertes vergelijken?

Vul dan op onze website geheel vrijblijvend het loodgieter offerte formulier in en ontvang verschillende loodgieter offertes zodat u deze gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken.

 

Voor meer info : Loodgieter in Antwerpen door middel van offertevergelijking