GTE2
Image default
Industrie

Met meer zekerheid aan het werk met een tilt sensor

In vele sectoren en industrieën kan het van belang zijn om te werken met een tilt sensor. Denk bijvoorbeeld aan de bouwsector waar men heel nauwkeurig moet werken en waar veiligheid enorm belangrijk is. Deze sensor biedt de medewerkers betrouwbare informatie over de hellingsgraad van een bepaalde constructie en kan melden wanneer deze naar gevaarlijke afmetingen gaat. Bij DIS Sensors bent u aan het juiste adres om een tilt sensor aan te schaffen. Dit bedrijf zorgt er namelijk voor dat het toestel precies werkt zodat het u zo goed mogelijk van dienst kan zijn. Vertrouw daarom op de specialisten en schaf de juiste apparatuur aan voor uw bedrijf.

De bestanddelen van dit duurbare apparaat

Een tilt sensor van DIS Sensors is uitgerust met alle nodige middelen om ervoor te zorgen dat hij lang meegaat. Zo is het verpakt in een kunststof behuizing om alle delicate elektronica van voldoende bescherming te voorzien. Men beschikt ook over verschillende types zoals de QG40 en QG65 tilt switches die toepasbaar zijn in verschillende omstandigheden. Ze zijn enorm nauwkeurig en functioneren perfect in zeer uiteenlopende temperaturen. Bijkomende omstandigheden zullen daardoor geen invloed hebben op de meetresultaten van deze tilt sensor. Dus of u nu klepstanden wilt meten of een scheefstand van hoogwerkers of plateaus wilt signaleren; het kan allemaal met deze apparatuur.

Ga voor technisch innovatieve en kwalitatieve middelen

Wilt u graag een tilt sensor van DIS Sensors inschakelen voor uw eigen bedrijf? Dan neemt u het best zo snel mogelijk contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij zullen u zo snel mogelijk verder helpen en ervoor zorgen dat u het apparaat aanschaft dat perfect is voor uw onderneming. Bij DIS Sensors zorgt hun betrokken dienstverlening er al jaren voor dat zij tevreden klanten hebben. Wacht dus niet langer en profiteer van hun voortreffelijke producten.

https://dis-sensors.com/nl