Op een evenementen laten zien wat het belang van circulaire economie is? lees verder

Op zoek naar een unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

De perfecte mix van inpsratie en duurzaamheid

Wij zijn uniek in veel opzichten, wij hebben namelijk locaties die puur zijn gemaakt van circulaire materialen. Hierdoor bieden wij inspirerende en duurzame locaties aan in de perfecte mix. Uw gasten worden ontvangen in een van de mooiste en uniekste evenementenlocatie in Hoofddorp. Wat je ook in gedachte hebt, het kan bij C-Bèta! Of je nu op zoek bent naar kleine of grote ruimtes.  Zo hebben wij in totaal plek voor 200 gasten. Komt u maar met een kleine groep? Ook hier bieden wij verschillende opties voor aan. Bij ons bent u aan het juiste adres. Meer informatie over de ruimtes? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. En samen bieden we de oplossing die bij u past.

Duurzaam en circulair

Er is zorgvuldig gekozen voor durrzame materialen door onze circulaire filosofie. Dit is  terug te zien in onze evenementen en werkruimtes. Wij mogen onszelf daarom met  veeltrots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen.  Voor prikkelende evenementen en bijeenkomsten met een juiste boodschap ben je bij ons op het juiste adres.. Dit is goed voor concepten en ideeën te bedenken. Heb je wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Zo zijn er verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en samen bieden we een oplossing op maat aan.  

Flexibele werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ faciliteert een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta verlengen we de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen. Van ondernemers tot investeerders, onderzoekers. adviseurs en zelfs overheden. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is perfect om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo kun je, als je bij C-Bèta komt werken op jouw ideale werkplek, gebruik maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta bent u aan het juiste adres. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer info : Op een evenementen laten zien wat het belang van circulaire economie is? lees verder