GTE2
Image default
Particuliere dienstverlening

Plan een afspraak voor een gezichtsbehandeling in Antwerpen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar instituut waar u een gezichtsbehandeling kunt boeken in Antwerpen? Breng dan zeker eens een bezoek aan Christ’All Beauty. Zij leggen namelijk elke klant met veel plezier in de watten. Maak komaf met ruwe plekjes in het gezicht, rimpels, lijntjes, littekens en andere diverse oneffenheden. Vernieuw de cellen van uw huid door een behandeling ‘microdermabrasie’ of boek meteen een volledige lichaamsbehandeling om optimaal te kunnen relaxen. Bent u nog niet overtuigd om een gezichtsbehandeling te boeken bij dit instituut in Antwerpen? Lees dan vooral hieronder verder.    

Welke behandeling kiest u?

Bij Christ’All Beauty in Antwerpen kunt u terecht voor een gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling naar keuze. Onderstaande opties zijn slechts een greep uit het aanbod van deze schoonheidsspecialist in het centrum van Antwerpen:

  • Verminderen van rimpels en oneffenheden;
  • Het huidoppervlak gladder maken en de poriën te verfijnen;
  • Pijnloze micro needling en chemische peelings;
  • Wimpers en wenkbrauwen;
  • Verzorgende pedicures en manicures;
  • Make-up sessies;
  • Workshop over make-up en verzorging op maat van uw wensen.

Ook voor een gespecialiseerde gezichtsbehandeling kunt u terecht bij deze professionals in Antwerpen. Denk bijvoorbeeld aan microdermabrasie om de productie van collageen en elastine te verhogen. De dode huidcellen maken plaats voor nieuwe en het oppervlak van de huid wordt egaler. Zo heeft u een frisse uitstraling in no-time!

Boek vandaag nog een rustgevende behandeling

Verwen uzelf en boek een gezichtsbehandeling bij deze vriendelijke professionals in Antwerpen. Zij luisteren naar uw wensen en leggen elke klant dubbel en dik in de watten. Heeft u nog vragen over een van de behandelingen? Neem dan gerust contact op met hen. Zij zijn bereikbaar via het online contactformulier, via mail of via telefoon. De contactinformatie staat op de website van de onderneming. Zij staan klaar met een gepast en persoonlijk antwoord op al uw mogelijke vragen.