GTE2
Image default
Vakantie

Spanje vakantie/voetbal land!

Heb je altijd al op vakantie naar Spanje gewild? Of gewoonweg wederom een vakantie in Spanje willen doorbrengen omdat je vorige bezoek aan dit prachtige land zo goed is bevallen? Dan ben je bij lastminute Spanje gegarandeerd aan het juiste adres.

Spanje is een land wat zeer geliefd is onder de Nederlandse bevolking. Jaarlijks trekken hier tienduizenden Nederlandse toeristen naar toe om hun vakantie door te brengen. Steeds meer Nederlanders maken de keuze om met de auto naar Spanje toe te gaan omdat zij vliegen te duur vinden of omdat zij in het vliegtuig niet al hun bagage kunnen meenemen. Het is een hele zit om met de auto naar Spanje toe te rijden maar als je er eenmaal bent zal je genieten van een heerlijke vakantie die je niet snel meer zult vergeten. Veel vliegtuigmaatschappen vragen tegenwoordig extra geld voor bagage, dit zorgt er voor dat de prijzen van vluchten steeds duurder zullen worden. In de tijd waar wij als land nu inzitten besparen we het liefst zoveel mogelijk geld vandaar dat autovakanties met het jaar populairder wordt.

Naast de heerlijke vakantiegebieden staat Spanje ook bekend om haar prachtige voetbalcompetitie genaamd de Primera Division. Barcelona en Real Madrid zijn misschien wel de twee grootse voetbalclubs op dit moment van de wereld. Dit zijn tevens de grootste rivalen van het land, de titanenstrijd wordt ook wel een clash tussen Messi en C. Ronaldo genoemd. Dit zijn de twee beste voetballers die er op dit moment op de velden rondlopen. Er zijn veel dagjestoeristen die naar Barcelona en Madrid toegaan om deze twee wereldsterren aan het werk te zien, er worden speciaal op maat gemaakte voetbalreizen aangeboden waar je als voetbalfan de mogelijkheid krijgt om deze twee giganten aan het werk te zien. Er zijn steeds meer fans die van dit soort aanbiedingen gebruik maken omdat de verbinding steeds beter wordt en als je geen bagage bij je hebt kun je zo doorlopen bij aankomst en hoef je niet nog onnodig te wachten op je koffers.

Voor meer info : Spanje vakantie/voetbal land!