GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Thuis of op het werk krachtige laadpunten voor de elektrische bedrijfswagen laten installeren

Bent u een ondernemer die op zoek is naar nieuwe manier om voordeel te brengen aan uw klanten? Wellicht is het verstandig om u aan te melden als een van de publieke laadpunten om elektrisch te rijden in België. Aan deze laadpunten kunnen medewerkers hun elektrische bedrijfswagen opladen, maar biedt u ook een extra dienst aan klanten of bezoekers. Het is dus niet alleen voordelig voor uw eigen wagenpark en duurzaamheid, maar biedt ook nog eens een extra reden voor klanten om u te bezoeken. Uiteraard wilt u de elektrische bedrijfswagen van uw medewerkers laten opladen met kwalitatieve laadpunten, bijvoorbeeld van New Motion.

Wanneer brengt een laadpunt van New Motion u iets op?

De laadpunten van New Motion zijn door heel België te vinden; er zijn op dit moment maar liefst 64.000 laadpunten in werking, zowel voor de elektrische bedrijfswagen als voor de privévoertuigen. Charge Pro is de installatiepartner van New Motion in België en helpt u graag verder met alle mogelijkheden rondom het installeren van laadpunten. Wist u bijvoorbeeld dat het laadpunt helemaal gratis is als u minimaal 600 bezoekers per dag heeft én een minimale laadtijd van 30 minuten? Voor uw klanten of bezoekers geeft het voordeel omdat de laadpunten van New Motion een elektrische bedrijfsauto tot wel acht keer sneller laden dan andere laadpunten.

Ook beschikbaar voor particuliere elektrische rijders

Heeft u een elektrische bedrijfswagen en wilt u thuis ook een van deze handige laadpunten laten installeren? Ook dat is mogelijk! U krijgt een eigen laadpaal op locatie om op te laden, maar ook een gratis laadpas en mobiele app waarmee u toegang heeft tot het grootste laadnetwerk in Europa. Elektrisch rijden is de toekomst, daarom is het wellicht ook prettig om een duidelijk overzicht te hebben van uw laadstatus in het online dashboard. Charge Pro regelt dit allemaal voor u met een handig, compleet pakket. Op de website vindt u de contactgegevens.

Gerelateerde artikelen

Een enorm aanbod aan brandbestrijdingsmiddelen staat voor u klaar

Op zoek naar een incassobureau

Horeca apparatuur beschikbaar aan scherpe prijzen