U heeft de keus uit meerder materialen als u een grafsteen gaat ontwerpen

Wist u dat in de productie van grafstenen wordt gewerkt met allerlei grondstoffen? Bij het bedrijf TOWA, een specialist, werken ze voornamelijk met twee verschillende materialen: rvs en aluminium. Beide materialen gaan lang mee en zijn bestendig tegen alle weersinvloeden. Als u gaat voor rvs, dan heeft u keuze uit geborsteld en gepolijst rvs. Gaat uw voorkeur uit naar aluminium? Dan heeft u keuze uit verschillende kleuren van de grafsteen: goud, zilver, brons of zwart. Het is ook mogelijk de grafsteen te laten bewerken met verschillende materialen en kleuren. Naast grafstenen kunt u bij de specialist ook terecht als u online een urn wilt kopen. Kies bijvoorbeeld voor as-druppels met RVS tekstring.

Als u een grafsteen wilt bewerken, zitten daar geen extra kosten aan

Bij een specialistisch bedrijf als TOWA wordt elke grafsteen met de grootste zorg gemaakt. De grafsteen heeft een belangrijke functie. Met een maatwerk grafsteen geeft u een persoonlijke tint aan het graf van de overleden dierbare. Bij de specialist mag u de grafsteen altijd volledig naar eigen wens ontwerpen. Hier worden geen extra kosten voor gerekend. Het ontwerpen van een grafsteen gebeurt op basis van vier stappen: kies de afmeting van de steen, kies het materiaal en de kleur, maak de grafsteen op met letters en afbeeldingen en verstuur de order. Naast grafstenen op maat kunt u bij de specialist ook terecht als u online een urn wilt kopen. Kies nu zelf de afmeting.

Maak het persoonlijk als u een urn gaat kopen, ook online

U heeft de mogelijkheid om bij de expert als TOWA as-druppels te kopen. Dat is een urn die gemaakt is van glas. Ze zijn verkrijgbaar erg mooie kleurpatronen. Herdenk de dierbare op een waardige manier door een kleur te kiezen die past bij het karakter en de smaak van diegene. Ook biedt de specialist de mogelijkheid om de as-druppel te voorzien van een rvs-tekstring. Deze wordt om de druppel heen geplaatst. Hierop kunt u een persoonlijke tekst laten graveren, bijvoorbeeld een mooie quote, passende woorden of de naam van de dierbare. Met de combinatie van kleur en tekst maakt u van het item een bijzonder geheel. Hier heeft de as van uw dierbare een prachtige plek. Naast het ontwerpen van een urn, kunt u bij TOWA ook terecht als u een grafsteen wilt laten bewerken.