Vele mogelijkheden: consumptie betalen met munten

De munten voor uw muziekfestival of evenement moeten natuurlijk uniek zijn. Daarvoor zoekt u een bedrijf die betaalmunten voor u kan ontwikkelen. Deze specialist biedt veel verschillende opties voor consumptie munten. Zo heeft u keuze uit reliëfmunten, waarbij de gewenste tekst of het logo zichtbaar wordt doordat deze in reliëf op de munt ligt. Deze muntsoort is verkrijgbaar in één kleur. Op zoek naar een betaalmunt met meerdere kleuren? Ook dit kan bij dit professionele bedrijf. Een meerkleurendruk kan op een witte munt 5 en op een andere kleur munt 4 kleuren dragen. Je kiest uit vele producten spuitgiettechnische producten bij Damen Plastics. Voor de verhuur van munten voor consumptie heeft dit bedrijf ook de oplossing voor u. Heeft u een jaarlijks terugkerend evenement? Dan is deze optie misschien iets voor u!

Verhoog uw omzet door bezoekers consumptie munten te laten kopen

Als u een festival organiseert, wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijke omzet halen. Dit om uiteindelijk de gemaakte kosten terug te verdienen. Damen Plastics heeft een oplossing voor u: het betalen van consumptie met munten. Dit zorgt ervoor dat er geen lange wachttijden aan de bar meer zijn, waardoor klanten sneller en vaker consumpties halen. Daarnaast worden er geen fouten meer gemaakt met het tellen en wisselen van geld. Bij deze specialist koopt u ook telbakken, waardoor het eenvoudig is om na afloop van het evenement de omzet te tellen. Het betalen van consumptie met munten zorgt er ook voor dat niet alle munten weer worden ingeleverd, waardoor de marge stijgt. Alleen maar voordelen dus!

Laat evenementenbezoekers consumptie betalen met munten van een specialist

Op een evenement of festival wordt meestal gebruik gemaakt van munten als betaalmiddel. Bekijk eens de mogelijkheden van de specialist, die munten produceert speciaal voor uw evenement. Damen Plastics is een vertrouwd bedrijf voor het produceren van kunststof betaalmunten. Dit bedrijf heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van kunststof betaalmunten. Het gebruik van munten is efficiënter, veiliger en eenvoudiger te controleren. Daarnaast is het mogelijk om de munten te hergebruiken zodat u kosten bespaart. Damen Plastics biedt verschillende mogelijkheden. U heeft keuze uit kleuren en diverse modellen. Naast consumptie munten maakt deze specialist ook garderobe labels, roerstaafjes en kunststof doppen die in allerlei soorten en maten te bestellen zijn.