GTE2
Image default
Woning en Tuin

Verschillende muurstickers voor diverse ruimten

Niet in iedere ruimte zal een bepaalde muursticker even mooi staan. Dit is een vanzelfsprekendheid, want de stickers die je aantreft in een kinderkamer zullen minder mooi zijn in een woonkamer. Er zijn wel een aantal muurstickers die overal mooi passen. Denk aan een mooie spreuk of muursticker met de zee. Met muurstickers voor de kinderkamer zullen veel dieren op de muur daarentegen een mooie en unieke uitstraling geven.

Keuze in muurstickers

De uiteindelijke kleuren en stijlen van de muursticker zul je uiteindelijk zelf bepalen en dit zal grotendeels afhangen van je eigen stijl en smaak. Je kunt je de volgende vragen stellen: houd ik van groots, houd ik van opvallend of van subtiel? Wil ik een kamer met muurstickers opvrolijken of juist een effect creëren die rust uitstraalt? En welk formaat muursticker wil ik in een bepaalde kamer hebben? Deze vragen kunnen je helpen bij de keus voor de juist muursticker. Soms kun je bedrijven ook per mail een foto sturen van de kamer waar jij een muursticker wil hebben. Het bedrijf kan dan digitaal laten zien hoe de kamer er met de gekozen muursticker uit zal komen te zien.

Een muursticker als eyecatcher in je woonkamer

Een grote muursticker kan erg mooi zijn in een woonkamer, maar pas wel op dat deze te veel gaat opvallen of wanneer deze niet mooi zal passen in je woonkamer. In plaats van een grote eyecatcher in je woning kun je er ook voor kiezen om een aantal kleinere muurstickers te plakken in je woonkamer.

 

Voor meer info : Verschillende muurstickers voor diverse ruimten