Wajong banen beschikbaar? Bekijk het grootste werkzoekendenbestand van Nederland

U wilt een jongere met een handicap in dienst nemen, maar waar begint u met zoeken? U weet dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander, en dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het bij WerkgeversServicpunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.

Zo vult u de posities voor Wajong banen bij uw bedrijf zo snel mogelijk in

U kunt Wajong banen opvullen met hulp van WerkgeversServicepunt West-Brabant. Zij hebben alle benodigde kennis in huis om te voorzien van goed advies en te begeleiden tijdens het traject. Ieder sollicitatietraject begint op dezelfde manier. U gaat een trechter vullen en die trechter begint altijd breed en eindigt smal. Hoe heeft deze analogie betrekking op uw wens om Wajong banen in te vullen bij uw bedrijf? Nou, u heeft om mee te beginnen een groot werkzoekendenbestand nodig om uit te kiezen. Het liefst een database met daarin de doelgroep van de participatiewet. Die database vindt u bij WerkgeversServicepunt West-Brabant. Sterker nog, u vindt hier het grootste werkzoekendenbestand van heel Nederland. Maak hier gebruik van en profiteer van andere voordelen zoals het afhandelen van administratieve zaken.

Meer informatie over de doelgroep, diensten en regelingen over de participatiewet bij deze expert

Wilt u een kosteloze bedrijfsanalyse laten doen voor het opvullen van Wajong banen binnen uw bedrijf? Maar ja, personeel is duur en bovendien weet u (nog) niet zeker of dit werk aan blijft houden, verandert qua inhoud en uren, of misschien juist wel uitbreidt. Zie dan nog maar eens geschikte mensen te vinden, zonder de hoofdprijs te betalen. Heeft u al van Wajong banen gehoord? Dit zijn banen die speciaal worden ingericht voor de doelgroep van de participatiewet. Bijkomend voordeel is dat u als werkgever gebruikmaakt van diverse kortingen en andere financiële voordelen. Informeer gewoon eens bij WerkgeversServicepunt West-Brabant en laat u bijpraten over de voordelen van deze manier van werken.