GTE2
Image default
Financieel

Wanneer incassobureau inschakelen nodig is.

Wanneer incassobureau inschakelen

Facturen worden langzamer voldaan doordat het slecht gaat met de economie. Als ondernemer kan dat zeer nadelige resultaten tot gevolg hebben. Als je debiteuren niet voldoen dan ontstaat er een tekort aan liquide middelen. Jouw crediteuren willen ook dat je op tijd betaald. Er vallen wellicht al herinneringen in de bus. Soms ondernemen crediteuren snel verdere actie. de poppen aan het dansen. Een gerechtsdeurwaarderskantoor kan door de crediteur worden ingeschakeld, dan is het pas echt goed mis. Het is een situatie die snel kan verergeren. Een problematische situatie is zeer snel gecreëerd. Dit moet je dus koste wat kost voorkomen. Wanneer incassobureau inschakelen om dit te voorkomen?

Wanneer incassobureau inschakelen verstandig is.

Als je factuur vervallen is, kun je een gerechtsdeurwaarder inschakelen. Wanneer incassobureau inschakelen aan de orde komt, is het vaak al te laat.

De voordelen;

• Vreemde ogen dwingen af. Je debiteur zal eerder onder de indruk zijn van een vreemde partij.
• No Cure No Pay is onze standaard handelswijze. Betaalt de opdrachtgever niets? Dan betaalt u ook helemaal niets.
• De incassokosten worden op de schuldenaar verhaald.
• Wanneer het voormalige adres niet meer juist is, zoeken we een ander adres op.

• Een eventuele regeling wordt door ons kantoor geregeld.
• Betaalt de opdrachtgever niet? Dan is ook een gerechtelijke procedure een optie.
• Financieel wordt er binnen 1 week na ontvangst met u afgerekend.
• Bill handelt uw dossiers snel en vakbekwaam voor u af.
• Bill is lid van de NVI en heeft het Incassokeurmerk.

Een openstaande factuur indienen

U heeft besloten een gerechtsdeurwaarder in te schakelen. Hoe gaat dat dan verder in zijn werk? Hoe werkt dat dan allemaal? Wie schakelen we dan in? Er zijn veel gerechtsdeurwaarderskantoren
op internet te vinden. Sommige zijn ook niet zo betrouwbaar. Ons kantoor is lid van de NVI. Via onze website kun je gemakkelijk een openstaande factuur indienen. Via de online portal regel je alles eenvoudig zelf. Een online account is zo aangemaakt. Hier vul je je eigen gegevens in. Met je inloggegevens log je vervolgens in. Nu voer je de gegevens van je debiteur en de factuur in. Klik op verzenden en klaar is Kees. Op ons kantoor komt de vordering direct binnen. Direct wordt het dan opgepakt door een medewerker van ons kantoor.

Voor meer info : Wanneer incassobureau inschakelen nodig is.