GTE2
Image default
Gezondheid

Wat is een laag libido – eigen ervaring!

Mijn Ervaring – Libido verhogen man

Ik vind het als man zijnde toch belangrijk om mijn vriendin op het gebied van de liefde tevreden te houden. Op dat punt zeggen ze wel eens dat ik een macho ben, maar een echte vent moet gewoon goed kunnen presteren. Maar ik moet bekennen dat het de laatste tijd wel moeilijker word. Het is de eerste keer dat ik een langdurige relatie met een vrouw heb. Ik heb een drukke baan en we hebben nu een jong kind. Dus absoluut geen tijd om uit te gaan, lekker romantisch bezig te zijn en elkaar net als vroeger uitgebreid te verleiden. Maar ik wil haar wel gewoon tevreden houden zodat ze weet dat ik van haar hou en dat ik haar ondanks haar buikje en zo nog wel lekker vind. Het is alleen allemaal wat moeilijker geworden en ik heb toch minder zin dat vroeger. Heeft iemand toevallig een paar tips om mijn libido wat op te krikken?

Ik merk dat ik de laatste tijd veel minder zin heb om met mijn partner te vrijen dan vroeger. We zijn nu al zo’n 5 jaar bij elkaar en ik bel nog steeds dol op haar en ik vind haar nog steeds aantrekkelijk. Het begon een tijdje nadat ik werkeloos thuis kwam te zitten. En niet meteen een nieuwe baan kon vinden. Na verloop van tijd ging ik mij steeds onzekerder voelen en kreeg steeds minder zin om te gaan sporten, actief bezig te zijn en ook om de liefde te bedrijven. Mijn vriendin zegt dat ze het begrijpt en dat het wel weer over gaat, maar toch ben ik bang. Dat als dit te lang duurt ze toch teleurgesteld raakt in mij en misschien bevrediging bij iemand anders gaat zoeken. De gedachte daarom legt juist weer een druk om me dat ik beter en vaker moet presteren in bed en daarom krijg ik juist minder zin. Het lijkt nu een soort vicieuze cirkel te worden. Heeft iemand advies voor mij?Een beter leven met libido verhogende middelen

Voor meer info : Wat is een laag libido – eigen ervaring!

Gerelateerde artikelen

Afvallen tips

Hoe word ik sneller nuchter tips

De zomer staat weer voor de deur