Wat moet je kunnen om te werken als KAM manager?

Wat doet een KAM manager eigenlijk precies? En wat moet je allemaal kunnen om aan de slag te gaan als KAM manager? Om deze baan te beoefenen, moet je een hbo-opleiding hebben afgerond in een technische studierichting. Daarbij moet je 5 jaar ervaring hebben in een vergelijkbare functie. Daarnaast is het van belang dat je kennis en ervaring hebt met de certificering en het beheren van ISO systemen. Dit is namelijk een groot onderdeel van de werkzaamheden. Voldoe je aan deze eisen én sta je stevig in je schoenen? Solliciteer dan direct op een vacature voor KAM manager bij ISO-point. ISO-point is actief in vele branches. Deze specialist zorgt ervoor dat je de baan vindt bij een opdrachtgever die volledig bij jou past.

Een baan als KAM manager door een ervaren bemiddelingsbureau

Zoek je naar een nieuwe baan? En lijkt het je wat om aan de slag te gaan als KAM manager? Kies dan voor een vacature die jou genoeg uitdaging biedt. Hier kun jij je kwaliteiten maximaal inzetten. Schakel daarom een specialist als ISO-point in. Zij zijn al jaren een gespecialiseerd bemiddelingsbureau voor werkgevers en werknemers op het gebied van kwaliteit, veiligheid, Arbo en milieu. Zij weten dus als geen ander waar ze op moeten letten om voor jou de perfecte baan te vinden als KAM manager. Door middel van een persoonlijk gesprek en je cv, wordt gekeken naar je kwaliteiten en wordt de opdrachtgever gekozen die het beste bij je past? Benieuwd geworden? Solliciteer direct online of neem contact op met ISO-point door te bellen.

Vind de perfecte baan als KAM manager

Werk jij ondertussen alweer 5 jaar of meer in de staal, betonbouw, metaal of maakindustrie? En ben je momenteel zoekende naar een nieuwe uitdaging in dit werkveld? Neem dan contact op met een specialist als ISO-point. Zij zijn hét bemiddelingsbureau op het gebied van vacatures voor kwaliteit, veiligheid en milieu. De kans is dus erg groot dat je hier een baan vindt als KAM manager die volledig bij jou past. Hoe? Door een goed beeld te schetsen van de aangeboden banen en door persoonlijk contact. Bij deze specialist staan uw wensen als toekomstige KAM Manager centraal. Via de website van ISO-point maak je eenvoudig een account aan, waarna je direct kunt reageren op de vacature voor KAM manager.