Wat zijn uw wensen voor catering in Tilburg of omgeving?

U organiseert binnenkort een groot feest. Er zijn een aantal gasten met dieetwensen of allergenen, waardoor u specifieke wensen heeft wat betreft catering. Daarom laat u de catering over aan BUFFETkampioen.nl uit omgeving Tilburg (Brabant). Heeft u bijvoorbeeld gasten die vegetarisch wensen te eten? Bij BUFFETkampioen.nl hoeven zij zich niet te beperken tot groente, maar kunnen zij gebruikmaken van het uitgebreide Buffet Vega, met rijst, aardappelwedges, groenteballetjes, vegetarisch gehakt, salade en stokbrood. Voor mensen die Halal willen eten is er het Halal buffet zonder varkensvlees. Wel heeft men dan onder andere de keuze uit kip teriyaki, bouef Bourgignon en kip pilav. Wanneer uw gasten last hebben van voedselallergieën, kunnen zij gebruikmaken van het buffet Allergenenvrij, met allergenenvrije producten als rijst, aardappelwedges, warme beenham, verse salades en allergenenvrij brood.

Feestelijk genieten met de feestelijke buffetten van de catering specialist in de regio Tilburg

Organiseert u het jaarlijks Kerstdiner, maar wilt u een keer iets anders dan een hele dag in de keuken staan? Of wilt u catering laten komen voor uw verjaardag? Kies dan voor een van de speciaalbuffetten met uitsluitend verse producten van BUFFETkampioen.nl. U geniet dan van heerlijke luxeproducten als varkenshaas, zalmtournedos en heerlijke salades, Schwarzwalder Schinken met meloen en stoofpeertjes voor erbij. Voor iedere gelegenheid heeft BUFFETkampioen.nl het ideale buffet. Zo wordt het extra genieten. En maakt u zich geen zorgen over de afwas. Die doen wij wel. Voor een catering service in de regio Tilburg en de rest van Brabant, die uw feest van A tot Z regelt, moet u bij BUFFETkampioen.nl zijn!

Ook onbeperkt drinken bij de catering specialist van Brabant

Zoals u weet zijn er veel bedrijven die catering aanbieden in Tilburg en de rest van Brabant. Maar wist u dat u alleen bij BUFFETkampioen.nl keuze heeft uit bijzondere gerechten, zodat ook gasten met allergieën of dieetwensen genieten van heerlijke maaltijden? U maakt uw feest helemaal compleet met het onbeperkte drankpakket. De drankjes worden koel geleverd en u wordt desgewenst bediend door uw privé barman. U heeft een ruime keuze uit bieren, frisdranken en wijnen en de drankjes worden lekker koud gehouden met ijsklontjes. En eventuele overschotten en alle afwas neemt Buffetkoning.nl gewoon weer mee. Zorgt u voor een gezellige groep gasten, dan doet Buffetkoning.nl de rest!