Wij hebben bieden zowel gespecialiseerde als reguliere schoonmaak aan

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf in Tilburg of Den Bosch? Hofkens HIG heeft een zeer uitgebreid diensten pakket. Samenkijken we wat het beste bij u past. Hierdoor krijgt u een schoonmaakprogramma die bij u past. In deze blog vertellen wij u alles over de werkwijze en voordelen van Hofkens HIG. 

Schoonmaakbedrijf Hofkens staat altijd voor u klaar

Wanneer de nood aan de man is, moet u kunnen vertrouwen op uw schoonmaakbedrijf. Daarom biedt Hofkens HIG biedt als schoonmaakbedrijf in Tilburg en schoonmaakbedrijf in Den Bosch naast alle schoonmaakdiensten ook een 24/7 calamiteitenservice. Dit is handig voor bepaalde noodsituaties. Is uw riolering kapot of heeft u een verstopte riolering? Of heeft u last van wateroverlast na een regenbui? Dan staat de 24/7 calamiteitenservice van Hofkens HIG dag en nacht voor u klaar.

Hofkens HIG staat voor Kwaliteit en veiligheid

Wij staan voor kwaliteit en veiligheid. Dit vindt u terug in het werk wat wij afleveren. Hofkens HIG is de geschikte partij voor een regulier schoonmaak in Tilburg of een regulier schoonmaak in Den Bosch.

De verschillende diensten van Hofkens HIG

Het grootste voordeel van Hofkens HIG is dat u alle schoonmaakwerk onder één dak heeft. De Allesreinigers van ons zijn zowel inzetbaar zijn voor reguliere schoonmaak in Tilburg als de reguliere schoonmaak in Den Bosch. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in zowel industriële schoonmaak als in sanitaire reiniging. Bij ons kunt u terecht voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Zo biedt Hofkens HIG divers dienstenpakket op maat aan. Zoekt u een schoonmaakbedrijf in Tilburg of een schoonmaakpartij in Den Bosch? Wij helpen u graag.

Voor meer info : Wij hebben bieden zowel gespecialiseerde als reguliere schoonmaak aan