Wilt u weten of online marketing iets voor uw onderneming is? Lees dan verder!

Online marketing: is een veelgebruikte term die voor veel mensen inmiddels bekend in de oren klinkt. Maar wat houdt online marketing nou precies in ? Waarom is dit nou zo belangrijk? Online marketing is een breed begrip. Hier vallen verschillende elementen onder vallen. Denk hierbij aan SEO, SEA, social advertising of content In deze blog vertellen we graag meer over een aantal van deze onderwerpen. EnoRm, Internetbureau Breda helpt jou bij jouw online marketing activiteiten.

Waarom is online marketing belangrijk?

Bevind jouw organisatie zich in Noord-Brabant, het zuidelijke deel van Zuid-Holland of van de provincie Utrecht? EnoRm – het internetbureau voor online marketing in Breda – helpt je graag bij allerlei vormen van online marketing. Van zoekmachineoptimalisatie, tot bijvoorbeeld social media en online adverteren. EnoRm is jouw online marketing bureau.

Content creatie & social media

Door content op jouw website onder de aandacht te brengen moet je dit extra promoten. Social media kan binnen de online marketing hieraan bijdragen. Zoals social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Hiermee verwijs je naar interessante pagina’s, artikelen, video’s of infographics.

Ins en outs over Webdevelopment

Growth Driven Design is een vorm van webdevelopment waar een website niet van A tot Z gebouwd en opgeleverd dient te worden. Maar wordt het in kleine stappen ontwikkeld op basis van behaalde resultaten. Het voordeel hiervan is dat een website altijd in ontwikkeling en dynamisch blijft en hierdoor altijd mee groeit met het bedrijf, de doelgroep en hun wensen. Online marketing is onmisbaar wanneer je online resultaten wil bepalen. Of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie, betaalde advertenties, content creatie of bijvoorbeeld social media. Ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Breda? Neem dan contact op met EnoRm.

Voor meer info : Wilt u weten of online marketing iets voor uw onderneming is? Lees dan verder!