Zaagsel kopen bij dé specialist in diervoeders

Gedizo is al jarenlang de expert op het gebied van hoogwaardige diervoeders. Naast dat dit bedrijf in Europa actief is, wordt er ook geleverd in Koeweit, Saoedi-Arabië en Jordanië. Dit is begonnen met snijmais, maar tegenwoordig kunt u ook voor kippen lucerne en stro terecht bij de specialist in diervoeders. Er zijn verschillende soorten voer verkrijgbaar. Denk hierbij aan dubbel gezeefd zaagsel, krachtvoer, ruwvoer en strooisels zoals zaagsel. Het zaagsel kunt u kopen in verpakkingen van 140 liter, die ongeveer 18 kilo wegen. De verpakking is gemaakt van 100% recyclebare folie, om het milieu zo min mogelijk te schaden. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld varkens- en rundveehouderijen een steentje bijdragen aan het beschermen van het milieu. 

Service bij het zaagsel kopen van een expert

Wilt u zaagsel, voeding of houtpallets kopen bij een professioneel bedrijf? Dan profiteert u van een uitstekende service. U bepaalt of de diervoeding wordt geleverd in milieuvriendelijke verpakkingen of dat u ze wilt opslaan in de silo. Zo heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u zich bezighouden met waar u echt goed in bent: het verzorgen van de dieren, zodat zij zoveel mogelijk melk of vlees opleveren. Wanneer de expert uw diervoeder naar uw boerderij vervoert, houden zij rekening met verschillende wet- en regelgeving, zoals GMP-beheersmaatregelen en HACCP-criteria. Met de voeders, strooisels en warmtebronnen van dit Securefeed gecertificeerde bedrijf zit u altijd goed!

Zaagsel en voeders kopen voor het gebruik bij verschillende dieren 

Vele agrarische bedrijven hebben Gedizo al gevonden. Bij deze specialist vindt u namelijk uitgebalanceerde voeding en zaagsel die u eenvoudig kunt kopen. Voor alle dieren hebben ze wat wils. Dit betreft verschillende soorten vee als koeien en varkens, maar ook voor bijvoorbeeld kippen- en paardenvoer bent u bij deze professional aan het goede adres. Een ander voordeel van deze hoogwaardige voeding is dat uw dieren langer gezond blijven. Ze blijven energiek, in conditie en bouwen een betere weerstand op. De kenner heeft ook speciaal voer voor jonge dieren, die hiermee opgroeien tot sterke volwassen dieren. Kies daarom voor de expertise van een ervaren ontwikkelaar van diervoeders.