Word matroos in de binnenvaart

Wacht niet langer en ga je droom achterna. Start binnenkort als matroos in de binnenvaart via Exho. Tijdens het werk als matroos zul je je geen dag vervelen. Elke dag is anders. Bekijk de verschillende vacatures online en solliciteer vandaag nog. Wacht niet te lang, want voordat je het weet is de vacature vervuld en is werken in de binnenvaart verder weg dan je denkt. Geen geschikte vacature gevonden? Neem dan contact op met Exho. De recruiters gaan voor jou op zoek naar de functie die perfect bij jouw wensen en capaciteiten aansluit.

Wat kun je verwachten van werken in de binnenvaart?

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waar je allerlei avonturen beleeft? Dan is werken in de binnenvaart via Exho echt iets voor jou. Geen negen tot vijf baan. Elke dag ziet er anders uit. En niet geheel onbelangrijk, je hebt zo’n 26 dagen per jaar. Oftewel genoeg tijd om je weer op te laden voor het volgende avontuur. Kies je voor Exho? Dan kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. Uiteraard afhankelijk van jouw ervaring en opleiding. Je werkt nooit alleen, maar je bent samen met de bemanning verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het schip.

Hier vind je de matroos voor de binnenvaart

Vaar je regelmatig en ben je daarom op zoek naar een matroos met ervaring in de binnenvaart? Neem dan contact op met Exho. Zij beschikken over een groot netwerk aan toekomstige matrozen. Ga niet langer op zoek, maar schakel de specialist in! Het gehele werving en selectieproces geef je met een gerust hart uit handen. Zo houd jij tijd over voor jouw corebusiness. Er zijn namelijk genoeg mensen die willen werken in de binnenvaart, nu alleen nog de juiste kandidaat vinden. Ook wanneer je op zoek bent naar een stuurman of kapitein, neem contact op met Exho!