Besteed uw loonverwerking uit en profiteer van vele voordelen

Als u uw loonverwerking uitbesteedt aan een professioneel en ervaren bedrijf, profiteert u van vele voordelen. De administrateurs van EB Portaal verzorgen al jaren de salaris- en verzuimadministratie voor vele bedrijven. Als u deze specialisten inschakelt, bent u verzekerd van een correcte verwerking van het loon van uw werknemers. U beschikt over een loket voor alle salarisverwerking. Dit zorgt ervoor dat de kans op fouten maken minimaal is en u altijd het overzicht en de controle behoudt. Daarnaast heeft u een duidelijk overzicht van de salarisstroken van uw medewerkers. Ook de verzuimregistratie voor uw onderneming wordt overzichtelijk en helder gespecificeerd. Alle gegevens voor uw onderneming zijn duidelijk geplaatst op een digitaal loket, waar u eenvoudig toegang tot heeft.

Een beveiligde internetomgeving voor uw vertrouwelijke gegevens voor loonverwerking

Wilt u uw loonverwerking via een digitaal loket regelen, maar bent u bang dat de vertrouwelijke gegevens van uw werknemers op straat komen te liggen? Dit is niet nodig als u gebruik maakt van het EB Portaal. Dit is hét digitale loket voor al uw personele aangelegenheden. Alle gegevens op het EB Portaal betreffen vertrouwelijke gegevens en bij de specialist bent u ervan verzekerd dat deze veilig zijn. Zodra de werkgever of werknemer inlogt op het digitale loket, bevindt hij of zij zich in een beveiligde internetomgeving. Deze is beveiligd met de zogenaamde SSL-sleutel. U hoeft niet bang te zijn want de gegevens zijn niet leesbaar voor derden.

Complete ontzorging als u uw loonverwerking uitbesteedt

Het uitbesteden van uw loonverwerking zorgt voor een complete ontzorging voor u en uw bedrijf. Een groot voordeel voor de werkgever is dat alle mutaties in het personeelsbestand worden gemeld bij het digitale loket. Denk aan werknemers die in of uit dienst gaan, de salariswijzigingen of adreswijzingen. De specialist zorgt ervoor dat alle relevante organisaties hiervan op de hoogte worden gebracht. U heeft hier dus geen omkijken naar. Daarnaast wordt er met een doorzichtige kostenstructuur gewerkt. Een vast tarief per werknemer per jaar zorgt ervoor dat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het uitbesteden van uw salarisverwerking zorgt ervoor dat je door de bomen het bos weer ziet.