Laat u volledig ontzorgen bij finance recruitment

De laatste jaren heerst er een probleem in de wereld van finance recruitment. Veel oudere medewerkers zijn net met pensioen of gaan binnenkort met pensioen. De aanstroom van nieuw talent is echter beperkt. Dus hoe zorgt u er als ondernemer voor dat u de juiste kennis en ervaring aantrekt voor uw bedrijf? Scope Finance treedt graag op als verbinder tussen u als werkgever en geschikte kandidaten. Tijdens het finance recruitment proces wordt zowel de opdrachtgever als de kandidaat van A tot Z begeleid. Dat begint bij een intakegesprek waarbij wordt getoetst of de kandidaat qua ervaring, kennis en persoonlijkheid past bij uw bedrijf. Het traject eindigt met een evaluatie. Of eigenlijk eindigt het nooit, want het evalueren van het proces is natuurlijk nooit helemaal af.

Finance recruitment: leer de persoon achter het CV kennen

Veelal wordt er kritiek geuit op recruiters. Een punt van kritiek dat vaak terugkomt, is dat kandidaten worden behandeld als nummer. Er wordt als het ware met hagel geschoten op alles en iedereen in de financiële sector. Daarna wordt er pas eens gekeken wat er allemaal geraakt is. Bij Scope Finance schieten ze liever met scherp, gericht en doeltreffend. En daarvoor is de persoon achter het cv belangrijk! Pas dan kunt u beoordelen of een persoon ook qua persoonlijkheid en werkinstelling past bij uw bedrijf. Finance recruitment via deze partij zorgt dan ook voor veel kwalitatievere matches. Dat scheelt u als opdrachtgever ook nog eens een hoop tijd omdat u minder kandidaten hoeft te interviewen.

Ervaren personeel nodig? Dit finance recruitment bureau doet graag een duit in het zakje

Zoekt u nieuw talent voor uw bedrijf? Het liefst een ervaren finance medewerker die snel mee kan draaien in uw organisatie? Sterker nog, iemand die de afdeling of zelfs het hele bedrijf naar een hoger niveau kan tillen. Waar vindt u die? Met het uitgebreid netwerk van ScopeFinance komt het goed. De vijver om in te vissen naar goede kandidaten is in de financiële wereld niet bijster groot, maar langs de oever gooien wel veel opdrachtgevers hun hengel uit! Schakel daarom Scope Finance in voor finance recruitment. Dankzij een groot netwerk biedt dit bureau u nieuwe kanalen, vijvers, waar u wellicht nog niet aan gedacht heeft. Maak anders eens een kennismakingsafspraak en kom erachter hoe deze expert u de helpt bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw organisatie!

Voor meer info : Laat u volledig ontzorgen bij finance recruitment