Soepel lopende vergaderingen door draadloos presenteren met Barco ClickShare

Wanneer u met een grote groep wilt overleggen, is het soms handig om draadloos te presenteren, bijvoorbeeld met Barco ClickShare. U kunt de aanwezigen dan met een draadloze microfoon gemakkelijk betrekken bij het gesprek, terwijl iedereen elkaar goed verstaat. Wanneer u kiest voor het draadloos presenteren, gaat u voor de hoogste kwaliteit op het gebied van audio en video. Zit u in een vergadering en wilt u informatie met uw collega’s delen? Dan is Barco ClickShare handig. Deel eenvoudig uw beeldscherm, zodat alle beeldschermen van de deelnemers van de vergadering op één scherm zichtbaar zijn. Dit kan zelfs op afstand.

Informatie over draadloos presenteren krijgt u van de specialist

Bij het presenteren is het niet handig om allerlei kabels te hebben die in de weg zitten. InAVate begrijpt dit maar al te goed. Wanneer u last heeft van technologische problemen, kunt u daarom het best een specialist inschakelen. Samen met u kijken zij wat de beste oplossingen voor uw bedrijf zijn. InAVate Audio & Video Solutions is een goed voorbeeld van zo’n bedrijf. Wanneer u draadloos gaat presenteren, krijgt u meer bewegingsvrijheid tijdens de presentatie, wat zorgt voor een dynamischer gevoel. Zoekt u naar digitale mogelijkheden tijdens een vergadering? Dankzij Barco ClickShare deelt u eenvoudig uw beeldscherm met uw collega’s of klanten. Of dat nu binnen uw bedrijf is of daarbuiten. Een specialist zorgt ervoor dat uw vergadering of presentatie dankzij moderne technologische systemen nog beter en aangenamer wordt.

Draadloos presenteren van informatie via narrowcasting

Via verschillende schermen in uw pand kunt u allerlei informatie draadloos presenteren aan uw medewerkers of bezoekers van uw bedrijf. Bijvoorbeeld de laatste ontwikkelingen die er spelen. Op die manier informeert en entertaint een bedrijf de gasten die aan het wachten zijn op bijvoorbeeld hun afspraak. Een specialist zoals InAVate kan u helpen met het draadloos presenteren van informatie via narrowcasting. Van een afstand bepaalt u zelf welke informatie u via het beeldscherm laat zien. Of dit nu om tekst, afbeeldingen of video’s gaat. Met narrowcasting past u snel en eenvoudig uw content aan, zodat het aansluit bij de doelgroep, tijdstip en plaats.