Zelfs de hardnekkigste vlekken nemen afscheid van uw tapijt bij een professionele tapijtreiniger

Hardnekkige vlekken of rare geuren in uw tapijt? Kom dan langs bij professionele tapijtreiniger ATAR Tapijt- & Zetelreiniging en laat de hardnekkigste vlekken uit uw geliefde tapijt verwijderen. De meeste vieze vlekken of penetrante geuren haalt het reinigingsbedrijf met het grootste gemak uit uw tapijt. Blijf u niet langer schamen wanneer er visite over de vloer komt en laat de vlekken zo snel mogelijk uit uw tapijt halen. Laat los en vast tapijt reinigen door deze specialist. Want wat het materiaal ook is, de professionele kuisers van ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgen in alle omstandigheden voor een proper tapijt. Indien gewenst kunt u naast het standaard reinigingsproces kiezen voor een extra anti-vlekcoating, waardoor vuil en vlekken nog minder goed doordringen tot de vezels van het tapijt.

Vaste tapijten met professionele tapijtreiniger op locatie

Binnen een oogwenk is uw tapijt weer helemaal als nieuw, wanneer dit door een professionele tapijtreiniger wordt gedaan. Ook wanneer het tapijt op het bureel ligt en niet verplaatst kan worden, staan echte professionals te springen om het geheel weer helemaal proper te maken. ATAR Tapijt- & Zetelreiniging zorgt ervoor dat de tapijten waar dan ook in België weer netjes worden. Daarnaast rekenen de schoonmaakspecialisten geen verplaatsingskosten door gans België. Het vaste tapijt dat ATAR Tapijt- & Zetelreiniging reinigend, is dezelfde dag weer zo goed als nieuw. De kosten van dit proces worden berekend door middel van de grootte van het tapijt. Dankzij een extra anti-vlekbehandeling, zorgt u er zelfs voor dat vuil en vlekken nóg langer uit uw geliefde tapijt blijven.

Laat het leder opnieuw verven en krijg uw oude zetel terug

U wilt uw oude zetel met een nieuwe look. Geen probleem bij de professionele tapijtreiniger, laat uw leder verven! ATAR Tapijt- & Zetelreiniging is gespecialiseerd in het exact nabootsen van de originele kleuren van de zetel. Wanneer u binnen vijf dagen de zetel terugkrijgt, ziet deze er weer zo goed als nieuw uit. Interesse in het exact herkleuren van zetels en stoelen? Ook dit doen zij. De kleurdeskundige geven uw zetel graag een uiterlijk met een kleur die meer bij uw smaak past. De specialisten van het Belgische bedrijf komen uw zetel geheel kosteloos bij u ophaken en weer terugbrengen. Koop geen nieuwe stoel, maar krijg uw oude stoel zo goed als nieuw terug.