GTE2
Image default
Beauty en verzorging

Ga langs bij deze plastisch chirurg in Antwerpen en laat uw oogleden liften

Wie op zoek is naar een plastisch chirurg in Antwerpen, raden we graag aan om eens langs te gaan bij Clinic 12B. In deze kliniek werkt een gespecialiseerd team van chirurgen die zich maar al te graag over u ontfermen. Het is ook niet zo dat ze slechts expert zijn op één gebied van plastische chirurgie. In deze kliniek kunt u terecht voor verschillende vormen van cosmetische en esthetische chirurgie. Denk daarbij bijvoorbeeld aan aangezichtsheelkunde zoals uw oogleden laten liften. Maar ook voor bodycontour-herstel of borstchirurgie kunt u hier terecht.

Verschillende soorten aangezichtsheelkunde

Uw oogleden laten liften met een ooglidcorrectie is slechts één van de opties op vlak van aangezichtsheelkunde. Bij deze plastisch chirurg in Antwerpen kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor een neuscorrectie of rhinoplastie. Zo’n operatie wordt zowel omwille van esthetische redenen, als om medische redenen uitgevoerd. Ook afstaande oren of flaporen kunnen vrij eenvoudig worden aangepakt met een ingreep. Bij een oorcorrectie zal de plastisch chirurg in zijn praktijk in Antwerpen de oorschelpen dichter tegen de scheden brengen. Verder kunt u ook kiezen voor een lipcorrectie of lipofilling waarbij uw lippen worden vergroot of verkleind. Tot slot kunt u in Clinic 12B terecht voor een facelift of een mini facelift. Bij deze behandeling worden overtollige huid, rimpels en uitzakkingen van de hals verwijderen. Een mini facelift heeft hetzelfde resultaat, maar de ingreep is minder ingrijpend en het litteken is kleiner.

Hoe werkt een ooglift?

Wanneer u uw oogleden laat liften, wordt de overtollige huid rond uw ogen weggenomen. Op die manier krijgt u een frissere blik en ziet u er minder vermoeid uit. De littekens zijn ook nauwelijks zichtbaar, aangezien de insneden onder de wimpers en in de natuurlijke plooien rond de ogen worden gemaakt. Heeft u nog vragen over de verschillende soorten ingrepen bij deze plastisch chirurg in Antwerpen? Surf dan naar www.clinic12b.be of neem contact op en ontdek wat ze voor u kunnen doen.