GTE2
Image default
Dienstverlening

Jouw deskundige voor een EPC-keuring in en rond Limburg

Zoek je nog naar een deskundige voor de EPC-keuring in de regio Limburg? Dan raden we jou aan om dit te laten doen door Nepeba uit Genk. De reden is simpel: de experten van Nepeba zorgen niet alleen voor een correcte EPC-keuring in de regio Limburg, maar eveneens schakel je hen in voor een waaier aan andere diensten. Door hun ruime kennis stel je zonder aarzelen al jouw vragen omtrent de energiezuinigheid van jouw woning.

Van kleine tot grote bouwprojecten: deze energiedeskundigen staan jou altijd bij

Start je met een bouwproject in de regio Limburg, dan slaap je met de deskundige dienstverlening van Nepeba op beide oren. Met hun marktconforme prijs schakel je hen in voor verschillende werkzaamheden op en naast de werf. Naast specialisten voor een EPC-keuring in en rond Limburg nemen ze onder meer ook de rol op van veiligheidscoördinator. In de bouwsector is dat geen overbodige luxe: op die manier verminder je als bouwheer het risico op arbeidsongevallen door de voorschriften die door de experten van Nepeba worden opgesteld. Zoek je daarnaast nog een specialist om jouw EPB-verslaggeving op te stellen? Ook dat neemt het team van Nepeba voor hun rekening. Zo berekenen ze het E-peil van een nieuwe woning of andere bebouwing. Bovendien werken ze samen met de verschillende stakeholders waaronder architecten voor een optimale verslaggeving. In combinatie met een EPB-verslaggeving en een EPC-keuring kan je als eigenaar ook een blowerdoortest laten doen. Dat laatste is steeds een goed idee, want zo pak je de punten in jouw woning aan waar er mogelijk sprake is van warmte- en energieverlies. Een blowerdoortest laten doen heeft bovendien ook in vele gevallen een positieve invloed op jouw EPC-keuring en de EPC-score. Zo kan je tot wel twaalf punten winst boeken. Dat is iets wat de financiële en ecologische waarde van jouw woning alleen maar ten goede komt.   

Contacteer deze experten voor energieadvies omtrent al jouw bouwprojecten

Nepeba helpt jou van a tot z bij het laag houden van het E-peil van jouw woning. Bovendien schakel je hen in als EPB-verslaggever, maar bijvoorbeeld ook als veiligheidscoördinator op een specifieke werf. Er is geen uitdaging dat deze firma uit de weg gaat. Ontdek wat ze voor jou kunnen betekenen via hun website.

https://www.nepeba.be/blowerdoortest/