GTE2
Image default
Groothandel

Vertrouw op de kwaliteit van deze houthandel uit Mechelen

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van écht kwaliteitsvol hout? Kies dan voor de diensten en producten van Houthandel Hendrickx uit Leest, bij Mechelen. Zij verkopen zowel tropische houtsoorten als Europees Hardhout. Dankzij een jarenlange samenwerking met de beste zagerijen in Oost- en West-Europa kunnen zij een compleet gamma aanbieden aan hun klanten. Lees hieronder meer over wat deze houthandel uit Mechelen voor u kan betekenen.

Vraag om advies en raad aan deze professionele houthandel

Wilt u graag hout aankopen? Vraag dan om advies bij deze professionele houthandel uit Mechelen. Zij helpen u graag en geven u passend advies bij het uitkiezen van het ideale hout. Ze werken met veel uitstekende bedrijven zoals:

–        parket-, trappen- en meubelproducenten

–        fabrikanten van lijsten, ramen en deuren

–        houthandels

–        interieurbedrijven

En ga zo maar verder. Ze beschikken over ca. 350m³ droogcapaciteit verdeeld over 8 verschillende kamers. Zo kunnen ze het hout optimaal drogen naargelang de houtsoort, dikte, hoeveelheid, vochtpercentage en nog veel meer. U kunt ervoor kiezen om gedroogd hout te kopen, of u kunt versgezaagd hout bestellen. Deze professionals denken actief met u mee, om zo de perfecte houtsoort te vinden, gebaseerd op het doel dat u voor ogen heeft.

Bekijk de vele opties van deze experten

Neem vandaag nog contact op met deze professionals in hout om de opties te bespreken, zo weet u dat u het juiste hout aankoopt. Wilt u hen contacteren omwille van vragen of omdat u advies nodig heeft bij het uitkiezen van uw hout? Neem dan contact op met deze houthandel uit Mechelen door middel van de contactgegevens die u terugvindt op de website van deze professionals. Zij staan u graag bij met woord en daad en beantwoorden met veel plezier al uw vragen. Aarzel dus zeker niet om hen vandaag nog te contacteren.