GTE2
Image default
Eten en drinken

Geniet van de lekkerste frieten aan huis dankzij deze mobiele frituur

Organiseert u binnenkort een feestje met uw vrienden of familie? Of plant u binnenkort een event met uw buren? Laat dan de frituur aan huis komen en trakteer uw gasten op de lekkerste frieten van Vlaanderen. Friet & Co is de expert op het gebied van de mobiele frituur voor feesten en events en komt graag bij u aan huis langs met hun smakelijke Belgische frietjes. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van deze mobiele frituur? Lees dan zeker verder!

Kies uit verschillende formules

Als u de frituur van Friet & Co aan huis laat komen voor uw feest, heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden, op basis van uw wensen en het aantal gasten. Het bedrijf biedt bijvoorbeeld drie à volontéformules aan:

  • Genieters-formule
  • Fijnproevers-formule
  • Deluxe-formule

Elke formule bestaat uit verse frietjes met saus en snacks à volonté, maar welke snacks dat zijn verschilt per formule. Gaande van zeven verschillende snacks bij de eerste formule tot elf soorten snack bij de derde formule. Als u deze mobiele frituur aan huis laat komen, bepaalt u dus zelf waarop u uw gasten wilt trakteren. Aan zakelijke klanten biedt deze frituur overigens ook verschillende take-out boxen. Perfect voor een smakelijke lunch met collega’s!

 

Vraag een offerte aan voor uw event

De frituur van Friet & Co komt aan huis de lekkerste frietjes bakken op artisanale wijze en werkt daarbij volgens de strenge normen van de FOD Economie. Zo bent u verzekerd van een hygiënische werkwijze, heerlijke frieten én een vlotte bediening door het personeel van deze mobiele frituur. Wilt u ook een stijlvolle frituurwagen aan huis of bij uw bedrijf laten langskomen om dagverse frietjes te bakken? Ontdek dan meer over mogelijkheden van Friet & Co uit Antwerpen en vraag zeker een offerte aan voor uw event. Meer informatie en de contactgegevens van het bedrijf vindt u op hun website.