GTE2
Image default
Particuliere dienstverlening

Nooit meer iets kwijt in de besteklade met een handige lade indeling!

Ben jij op zoek naar een eenvoudige maar esthetische wijze om een goede indeling voor een lade te vinden, zoals de besteklade? Dan heeft Orgalux dé oplossing voor jou! Met een lade indeling van Orgalux verdeel je de besteklade namelijk in verschillende vakken waar je het bestek in kunt leggen. Ben jij de chef-kok in huis of heb je een horecaonderneming waar je het bestek graag georganiseerd wilt hebben liggen? In beide gevallen vind je bij Orgalux verschillende soorten van de lade indeling waarmee jouw besteklade overzichtelijk wordt. Lees snel verder welke mogelijkheden je hebt.

Maak een keuze uit de verschillende indelingen en materialen

Bij Orgalux heb je verschillende hulpmiddelen om een goede organisatie te krijgen in je huis, specifiek in de keuken. Dit zijn dus niet alleen lade indelingen voor de besteklade, maar bijvoorbeeld ook een indeling voor het werkbestek dat bestaat uit alle kookattributen zoals spatels en schuimspanen. De lade indeling van Orgalux is geschikt voor de besteklade. Maar wist je dat je deze helemaal naar je eigen smaak kunt samenstellen? Je hebt bijvoorbeeld keuze uit meerdere materialen en groottes, zodat het perfect past bij jouw keuken. Voor de moderne keuken heb je bijvoorbeeld de Steel Sally, Steel Steffi en Steel Stacey! Deze donkere lade indelingen geven een mooi contrast met het bestek, zodat je alles goed ziet liggen. Daarnaast is het gemaakt van rvs, zodat er zeker geen beschadigingen aan kunnen komen. Hou je meer van landelijke en natuurlijke kleuren? Kijk dan eens bij de Wood-lijn met Wendy, Waldo en Wilson!

Bestel een professionele lade indeling bij de specialist

Heb jij besloten dat je jouw besteklade met stijl wilt indelen met behulp van een professionele lade indeling? Bestel dan jouw favoriet bij Orgalux! Je krijgt de lade indeling binnen enkele werkdagen geleverd (mits voorradig) én het wordt gratis naar je verzonden. Heb je advies op maat nodig over de lade indeling van jouw besteklade? De deskundige medewerkers van Orgalux helpen je als je contact opneemt.