GTE2
Image default
Groothandel

Verf voor jouw plafond haal je bij de beste verfwinkel in omgeving Turnhout

Het gebeurt niet vaak dat je een plafond opnieuw moet schilderen. Meestal wordt er namelijk een sterk dekkende verf gebruikt die lange tijd mooi blijft. Ook zijn tegenwoordig de meeste verfsoorten geschikt om met schoonmaakmiddelen te behandelen, waardoor je bijvoorbeeld jaarlijks een goede onderhoudsbeurt kunt uitvoeren. Na enkele jaren kan het zijn dat je plafondverf toch echt aan vervanging toe is. Aanslag van het koken blijft bijvoorbeeld hangen of in de badkamer zie je dat er verfdelen loslaten van het plafond. Tijd voor een doe-het-zelfweekend! Maar welke verfwinkel bezoek je als je in de omgeving Turnhout woont en waar haal je al je gereedschappen?

Hoe kies je welke plafondverf je gaat gebruiken?

In Kasterlee, vlakbij stad Turnhout, vind je een verfwinkel waar je al jouw verfmaterialen en -gereedschappen zult vinden. Of je nu de plafonds opnieuw gaat witten of verlangt naar een nieuwe kleur op je binnenmuren – in het assortiment van Schoeters vind je alles wat je nodig hebt. Maar hoe beslis je welke plafondverf je nodig hebt? Allereerst is het belangrijk om goed te kijken naar de dekking van de plafondverf. Omdat het een lastige klus is waarbij je met een ladder of een verfstok boven je hoofd werkt, is het prettig dat je verf in één keer dekt. Daarnaast wil je een verf die prettig verspreidt over het te schilderen oppervlak. Bij Schoeters heb je keuze uit de merken Sikkens, Mathys en Flexa als je wilt beginnen met het schilderen van je plafond.

Ontvang advies van echte vakmensen

Wellicht vind je het prettig om wat advies te ontvangen voor je start met jouw doe-het-zelfproject. De eigenaren van verfwinkel Schoeters in Kasterlee zijn zelf schilders die al vele projecten in de regio Turnhout hebben mogen realiseren, waaronder plafonds. Zij weten precies wat je nodig hebt en hoe je deze werkzaamheden het beste uitvoert. Schroom daarom niet om hen enkele vragen te stellen. Bovendien is het mogelijk om jouw verf online te bestellen. Bestellingen boven de €50,- worden gratis geleverd bij adressen in België.

https://www.schoetersbvba.be/