GTE2
Image default
Auto

Aanbiedingen voor een lease auto

Het aangaan van een leasecontract kan heel aantrekkelijk zijn, mits je de voor- en nadelen goed hebt overwogen. Online kun je snel en eenvoudig alle voor- en nadelen rustig naast elkaar leggen en bekijken. Hierna kun je een besluit nemen en voor een bepaalde lease auto of leasemaatschappij kiezen. Het privé leasen van een auto wordt steeds meer gepromoot en bepaalde winkels die niets met auto’s te maken hebben zijn zelfs begonnen met het aanbieden van een lease auto. Kortom: je ziet het steeds vaker en op steeds meer plaatsen. De prijs waarmee geadverteerd wordt is een punt waar je goed op moet letten. Is dit de prijs voor de gehele contractduur? Of gaat deze prijs omhoog naarmate de tijd vordert?

Zit alles erop?

Vaak is een probleem bij deze aanbiedingen dat de prijs die in de folders en reclames genoemd wordt, de allergoedkoopste mogelijkheid is die gepromoot wordt. De mogelijkheid bestaat dat er niet veel opties op de auto zitten die je wel graag zou willen hebben. Wanneer je aangeeft deze opties te nemen, kan het goed kunnen dat de prijs per maand een stuk hoger wordt. Het aantal kilometers dat je verwacht te gaan rijden met de auto is ook van degelijk belang voor de hoogte van de uiteindelijke prijs. Ben jij van plan meer te gaan rijden dan in de aanbieding aangeboden wordt, dan moet je hier voor betalen.

Deal of geen deal?

Ben je een dergelijke aanbieding voor lease auto tegen gekomen is het slim om na te gaan of de aanbieding wel degelijk past binnen de wensen die jij hebt. Beter gezegd, binnen de behoeften die jij stelt aan een auto. Past de aanbieding bij wat jij nodig hebt? Dan kan het goede optie zijn. Anders kun je beter wachten op een aanbieding die wel bij jouw weggebruik past.

Voor meer info : Aanbiedingen voor een lease auto