GTE2
Image default
Banen en opleidingen

Administratieve medewerker

Administratieve medewerker

 

Commercieel administratieve medewerker 
Functie

Binnen het verzorg je de administratieve en commerciële ondersteuning van de bank- en verzekeringsactiviteiten. Je staat in voor het onthaal en balieadvies aan de klanten mbt betaalverkeer, selfbankwerking, kredieten, beleggingen en/of verzekeringen. Je diept bestaande klantenrelaties verder uit en je voert mee fonische of persoonlijke gesprekken met bestaande cliënten en kan ook  een nieuwe cliënt overtuigen van onze service.  Soms alleen de permanentie van het verzorgen, schrikt je niet af.  

Verwacht Je hebt een graduaats- of hoger onderwijs diploma of werkt reeds  enkele jaren in de werking van de bank- of verzekeringssector zodat je in orde bent met bank en verzekeringsattest Wet Willems en Cauwenberghs of je bent  bereid deze attesten  na interne opleiding  te behalen  . Een goede kennis van de bank & verzekeringsproducten is immers een pluspunt. Je kan zelfstandig werken. Je bent polivalent, communicatief en contactvaardig, alert en administratief nauwkeurig. Je bent ook klantvriendelijk, commercieel en dynamisch inges.

 

Als je dan ook nog flexibel en stressbestendig bent, kan jij onze kandidaat zijn !   

Biedt

Aan gemotiveerde kandidaten wordt een afwisselende job, een stimulerende verloning, regelmatige begeleiding en grondige bijscholingen geboden.

Tijdsregeling Dag – Voltijds of deeltijds minstens %.  (urenweek CAO)

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratieve-medewerker.html

Gerelateerde artikelen

Schoonmaker avonddienst

Wat is het VCA examen?

Stimuleer persoonlijke groei met de NLP Practitioner opleiding