GTE2
Image default
Aanbiedingen

Administratieve medewerker

jobs zonder diploma

Administratieve medewerker

 

Vacature: Commercieel Administratieve Medewerker

Functieomschrijving:

Als Commercieel Administratieve Medewerker bied je administratieve en commerciële ondersteuning aan de bank- en verzekeringsactiviteiten. Je bent verantwoordelijk voor het verwelkomen van klanten en het verstrekken van advies aan de balie met betrekking tot betaalverkeer, selfbanking, kredieten, beleggingen en/of verzekeringen. Daarnaast verdiep je bestaande klantenrelaties en voer je telefonische of persoonlijke gesprekken met bestaande cliënten. Ook het overtuigen van nieuwe cliënten van onze dienstverlening behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast ben je bereid om de permanentie van het kantoor te verzorgen wanneer dat nodig is.

Profiel:

Om in aanmerking te komen voor deze functie, beschik je over een graduaats- of hoger onderwijsdiploma of heb je enkele jaren werkervaring in de bank- of verzekeringssector, waarbij je voldoet aan de vereisten van het bank- en verzekeringsattest Wet Willems en Cauwenberghs. Indien je nog niet over deze attesten beschikt, ben je bereid deze na een interne opleiding te behalen. Een goede kennis van bank- en verzekeringsproducten is een pluspunt. Je hebt het vermogen om zelfstandig te werken en bent veelzijdig, communicatief en contactvaardig. Je bent alert, nauwkeurig en klantgericht. Daarnaast heb je een commerciële en dynamische instelling. Flexibiliteit en stressbestendigheid zijn eigenschappen die jou typeren.

Aanbod:

Voor gemotiveerde kandidaten bieden we een afwisselende baan met een stimulerend salarispakket, regelmatige begeleiding en uitgebreide bijscholingsmogelijkheden.

Tijdsregeling:

De functie kan voltijds of deeltijds (minstens %) worden ingevuld volgens de CAO-urenweek.

Indien je interesse hebt in deze uitdagende functie, nodigen wij je uit om te solliciteren. Stuur je CV en motivatiebrief naar het volgende adres:

Wij danken je alvast voor je interesse en kijken uit naar jouw sollicitatie. Bij vragen kun je contact opnemen met ons kantoor via de contactgegevens vermeld in de vacature.

Met vriendelijke groet,

Het team

 

https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratieve-medewerker.html