GTE2
Image default
Aanbiedingen

Alles over loopbaanbegeleiding

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en aanraden bij het maken van loopbaankeuzes. U verkrijgt individuele opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gepassioneerdheid, eigenschappen , motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de nette beroep te vinden? Wat is mijn passie? Hoe utiliseer ik mijn talenten optimaal. Een oplossing op deze vraag bekomt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ZZP’ers en carrièremannen- en vrouwen.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

  • Ondernemers
  • Personeel
  • Ontslagen of in opzeggingstermijn?

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondergaan zichzelf prettig tijdens de loopbaantrajecten. De informele omgeving, de geordende opbouw en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

 Wat indien ik mijn taak cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Indien u de loopbaancheque ongebruikt laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Heb ik recht op jobcheques als ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzeggingstermijn zit, kan u uw jobcheques bestellen. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om jobcheques te reserveren. Tevens heeft u recht op loopbaancheques tijdens uw termijn van verbrekingsvergoeding.

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Nee. Het is niet mogelijk om uw jobcheque af te trekken van de heffingen.

Beroep test

Als u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, toewijding, kwaliteiten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de juiste ambt voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de passende kant op met uw carrière? Als u vragen heeft betreffende uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u verkrijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Jobcheques

Met de jobcheques verkrijgt u bilijke loopbaanbegeleiding. Tijdens het loopbaantraject gaat u gezamenlijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens verkrijgt u inzicht in uw positie op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw werk- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor bekwame loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Benieuwd naar meer loopbaanbegeleiding of Blogs klik op deze link: http://ucareloopbaanbegeleiding.be/category/loopbaanbegeleiding-blog/

 

 

 

Voor meer info : Alles over loopbaanbegeleiding